مرتضی بهجتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شمار افرادی که در این شهرستان تحت پوشش برنامه های طرح قرار گرفته اند نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشته است.
او اظهار کرد: از سوی موسسه خدمات درمانی بسیجیان استان خراسان رضوی این تعداد زوجه در تایباد بیمه درمان تکمیلی شده و برای ادامه مراحل درمان خود به مراکز ناباروری سطح استان ارجاع داده شده اند.
او ادامه داد: سقف بیمه تکمیلی برای مراحل مختلف درمان زوج های نابارور یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال پیش بینی شده است که سن زن باید کمتر از ۴۲ سال باشد.
مدیر درمانگاه بسیجیان نبی اکرم ( ص ) تایباد گفت: پذیرش زوج های نابارور تایباد برای تشکیل پرونده و استفاده از خدمات طرح ملی رویش امید همچنان ادامه دارد و هیچ گونه محدودیتی نسبت برای بیمه تکمیلی درمان این افراد در شهرستان وجود ندارد.
بهجتی با اشاره به این که خانه های بهداشت شهری و روستایی در راستای شناسایی زوج های نابارور نقش زیادی دارند افزود: استفاده از این طرح برای همه زوج های جوان در حال انجام است و کادر درمان خانه های بهداشت شهری، روستایی و سایر ارگان های دولتی می توانند این افراد را شناسایی کرده و درصورت تمایل برای انجام مراحل اداری آنها را به درمانگاه بسیجیان نبی اکرم ( ص ) این شهر معرفی کنند.
طرح ملی رویش امید با عنایت به ابلاغ سیاستهای جمعیتی مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت، با افزایش نرخ باروری و همچنین با توجه به مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مبنی بر حمایت همه جانبه از زوجین نابارور در کشور در حال انجام است.
۲ هزار و ۱۱۸ نوزاد از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه در تایباد متولد شده اند، این شهرستان رتبه نخست نرخ رشد استان خراسان رضوی را از آن خود کرده است.
شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
نظر شما