به گزارش ایرنا از روابط عمومی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی با هدف گسترش روابط و همکاری های مشترک در حوزه های آموزش، ارزیابی، مشاوره و پژوهش تفاهم نامه ای میان این نهاد و آکادمی ابوعلی سینا مالزی منعقد شد.
این تفاهم نامه ما بین حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و محمد سیف الله بن یوسف مدیرعامل آکادمی ابوعلی سینا این کشور به امضا رسید.
تلاش دو جانبه برای اعتلای نام ابوعلی سینا و علوم فاخری که توسط وی پا به عرصه حیات نهاده است و احیای گردشگری سلامت و دعوت تیم های مالزیایی برای گذراندن دوره های تکمیلی طب سنتی و اسلامی در ایران و درمان از محور های این تفاهم نامه است.
عقد تفاهم نامه و تعریف برنامه های مشترک با مراکز طب اسلامی در ایران، علاقه مندی به سفر ایران در راستای آشنایی بیشتر با ظرفیت عظیم طب سنتی و طب اسلامی و برگزاری کارگاه های مشترک میان دانش پژوهان و علاقه مندان طب سنتی ایران و مالزی از دیگر بندهای این تفاهم نامه است.
همچنین قرار است بعد از برگزاری دوره های آموزشی از سوی آکادمی ابوعلی سینا مالزی گواهینامه معتبر اهدا شود؛ این گواهینامه مورد تایید وزارت بهداشت مالزی است. برگزاری دوره های طب سنتی و اسلامی در ایران در راستای تقویت گردشگری سلامت برای شهروندان مالزیایی، از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
ایران و قزاقستان به دنبال تقویت زیرساختهای روابط دانشگاهی هستند
به گزارش تارنمای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علیاکبر طالبیمتین رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آستانه قزاقستان با حضور در دانشگاه ملی اوراسیا با ارداق باختاولی معاون دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که رئیس دانشکده روابط بینالملل دانشگاه نیز حضور داشت، بر لزوم توجه بیشتر به توسعه روابط دانشگاهی بین دو کشور تأکید کرد.
وی با اشاره به تلاشهای رایزنی فرهنگی ایران جهت برقراری پیوند میان دانشگاه ملی اوراسیا و مرکز المصطفی العالمیه ایران و سفرهای دوجانبه اخیر، گفت: در این رابطه، اتفاقات خوبی تاکنون رقم خورده است و ما امیدوارم با توجه به برنامهریزیهای صورتگرفته در خصوص سفر ریاست دانشگاه، رئیس دانشکده روابط بینالملل و رئیس کرسی شرقشناسی دانشگاه ملی اوراسیا به ایران همکاریهای نزدیکتر و تعاملات بیشتری را میان دو طرف در آینده شاهد باشیم.
ارداق باختاولی معاون دانشگاه ملی اوراسیا با قدردانی از رایزنی فرهنگی کشورمان که از هیچ تلاشی برای حفظ و توسعه تعاملات میان دو طرف به ویژه در حوزههای علمی و فرهنگی دریغ نکرده است، گفت: ما تاکنون شاهد اجرای برنامههای خوبی از سوی رایزنی فرهنگی ایران در دانشگاه ملی اوراسیا هم در سطح دانشجویی و هم سطح اساتید و اعضای هیأت علمی بودهایم.
وی در ادامه، به برگزاری نشست علمی بینالمللی فارابیشناسی و جشن بزرگداشت روز دانشجو اشاره کرد که بسیار مورد استقبال و توجه قرار گرفت.
ارداق باختاولی اظهار امیدواری کرد که با حمایتهای دوسویه رایزنی فرهنگی ایران و دانشگاه ملی اوراسیا بتوانیم موانع را از سر راه برداریم و با تقویت زیرساختهای روابط، اهداف بلندمدتتر و پایدارتری را دنبال کنیم.
هشتمین پیش همایش اجلاس «حقوق بشر در رهیافت شرقی» برگزار میشود
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همکاری دانشگاههای سوره و باقرالعلوم(ع)، پیش همایش هشتم نخستین اجلاس بینالمللی «حقوق بشر در رهیافت شرقی» را برگزار میکند.
کامران شریفی مدرس رشته گروه عکاسی دانشکده هنر با عنوان «تلنگر بروجدان جامعه»، امیر رضاییپناه مدرس دانشگاه و دبیر اجرایی اجلاس حقوق بشر شرقی، سمیه رمضانماهی استادیار گروه ارتباط تصویری دانشکده هنر، کیارش زندی استادیار و مدیر گروه آموزشی و محمد حسینی عضو هیأت دانشگاه باقرالعلوم(ع) سخنرانان این نشست هستند.
در این نشست که با عنوان «شرق فرهنگی در جهانهای هنری» برگزار خوهد شد، موضوعات تلنگر بروجدان جامعه، ارزشهای نهفته در قانون نامه حمورابی، کتابهای مانگا وانیمههای ژاپن: ققنوسی زاده شده از خاکستر جنگ، هنر و زیبایی شناسی و بازنمایی: گفتمان هویت هنری حقوق بشر شرقی و هنر به مثابه ابژه در هویت شرقی فرهنگی بحث و بررسی میشود.
این پیش همایش به دبیری سید امین موسوی، مشاور رئیس دانشگاه بینالمللی سوره، روز سهشنبه (۱۱ دیماه) ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ در سالن جلسات دانشگاه سوره واقع در خیابان آزادی، بین خوش و آذربایجان برگزار خواهد شد.
همچنین، به صورت برخط به نشانی اینترنتی Panel.soore.ac.ir/join/۲jaj۰tdwnv قابل دسترس علاقهمندان است.
نظر شما