جواد ناطق روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان کرد: بر اساس سهمیه ابلاغی در سامانه رصد اشتغال بخش صنعت استان باید تا پایان سال ۱۴۰۳ چهار هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی ایجاد میکرد که تاکنون سه هزار و ۵۴۷ فرصت شغلی در این بخش ایجاد شدهاست.
وی افزود: با توجه به روند رو به رشد فعالیتهای صنعتی و تولیدی در استان قم و لزوم استفاده از نیروهای جدید در این بخش مهم اقتصادی، پیشبینی میکنیم تا پایان سال بخش صنعت استان تمامی سهمیه ابلاغی اشتغال و حتی بیش از آن را محقق کند.
وی ادامه داد: میزان استقبال سرمایهگذاران برای فعالیت در حوزه صنعت استان مطلوب است و ما تلاش میکنیم بر اساس برنامهریزیهای انجام شده اجرای طرحهای صنعتی پیشرفته، پاک و کمآببر و مناسب با شرایط محیطی قم را در اولویت قرار دهیم.
گفتنی است شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.
نظر شما