سند ارتقا فرهنگ کار به دنبال رفع موانع فرهنگی این حوزه است

سنندج- ایرنا- معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مهمترین موانع تولید بیش از موانع عملیاتی و مادی، موانع فرهنگی بوده و سند ارتقا فرهنگ کار پاسخ به این مسئله راهبردی کشور است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد چکشیان روز دوشنبه در نهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه کردستان با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در سنندج اظهار کرد: پیری جمعیت و روایت‌های فساد به فرهنگ و منزلت کار ضربه زده و سرمایه اجتماعی را دچار افت کرده است.

وی افزود: تقویت مولفه‌هایی که در ارتقای فرهنگ کار و تلاش مؤثر هستند، شامل ارتقای منزلت کارگر و علاوه بر آن مؤلفه‌های فرهنگی کار مانند وجدان کار، مهارت‌افزایی، مشارکت و تعاون، مدنظر است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه موانع فرهنگی بیش از موانع تولید باعث کاهش تولید شده است، اضافه کرد: به صورت ویژه بر روی دوره‌های آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تمرکز شده است.

چکشیان به برگزاری جشنواره امتنان به عنوان بستر شناسایی نیروهای خلاق و نخبه جامعه کار اشاره کرد و گفت: ۶۳۱ کردستانی در این جشنواره شرکت کرده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کارگروه استانی کودکان بازمانده از تحصیل خبر داد و گفت: این کارگروه فردا تشکیل و راهکارهای مشکل این کودکان بررسی می‌شود.

چکشیان ادامه داد: پیگیری رفع مشکل استخر مجموعه ورزشی کارگران کردستان را انجام و رفع خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، سفر نظارتی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به مدت دو روز به استان‌های غربی کشور در حال انجام است و هدف از این سفر بررسی مشکلات شرکت‌های زیرمجموعه شستا، بررسی میدانی مسائل حاشیه‌نشینی و آسیب‌های اجتماعی و سایر مسائل معطوف به وظایف نظارتی کمیسیون اجتماعی مجلس است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) و سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور، اعضای کمیسیون اجتماعی را همراهی می‌کنند.

سفر نظارتی کمیسیون اجتماعی مجلس روز یکشنبه ۹ دی به کرمانشاه انجام شد و امروز دوشنبه هم وارد استان کردستان شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha