به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز دوشنبه در جلسه کارگروه استانی مولدسازی داراییهای دولت در استان مازندران، اظهار کرد: موضوع مولدسازی در فرآیند ارزیابی فرمانداران به عنوان یک اولویت، ملاک عمل است.
وی افزود: دستگاههای اجرایی طرح های نیمهتمام خودشان را شناسایی کرده و به این میزان اموال مازاد خود را معرفی کنند.
استاندار مازندران گفت: دستگاهها به تعهدات خود در طرح مولدسازی باید عمل کنند و فهرست اموال مازاد دستگاههای اجرایی در مقابل طرح های عمرانی نیمهتمام باید تهیه شود.
یونسی رستمی اضافه کرد: اجرای طرح مولدسازی در راستای تامین منابع مالی پروژههای نیمه تمام استان است و منابع مالی لازم برای تکمیل و بهره برداری هر پروژه در قالب بستر تهاتری باید تامین شود.
مقام عالی دولت در مازندران تاکید کرد: مستندسازی تمامی اموال غیرمنقول در اختیار، با اولویت اموال مازاد باید در دستور کار قرار گیرد و پیشبینی اعتبارات لازم جهت مستندسازی اموال غیرمنقول فاقد سند مالکیت عملیاتی شود.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما