به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران در ساری اظهار کرد: هیچ ضرورتی وجود ندارد که واحدهای تولیدی که در مازندران تسهیلات دریافت می کنند در استان های دیگر سرمایه گذاری کنند.
وی گفت: دریافت تسهیلات از مازندران و سرمایه گذاری در استانهای دیگر سبب خواهد شد که این خطه از شمال کشور سهمی از دریافت مالیات ها در جهت توسعه استان نداشته باشد.
استاندار مازندران با اشاره به این مطلب که از این پس پرداخت تسهیلات با دقت نظر بیشتری به واحدها تولیدی و صنعتی انجام خواهد شد، اظهار کرد: اشتغال آفرینی برای هر استان توسعه آفرین خواهد بود و نباید از این اصل مهم غافل شد.
این مقام مسوول تصریح کرد: در برخی از موارد واحدهای تولیدی بودند که از بانک های مازندران تسهیلات دریافت کردند اما تسهیلات دریافتی را در استانهای دیگر سرمایه گذاری کردند.
نماینده عالی دولت در مازندران افزود: توسعه استان و اشتغال آفرینی یکی از محوری ترین برنامه های دولت در این خطه از شمال محسوب می شود و تسهیلات دریافتی باید در مازندران سرمایه گذاری شود.
به باور صاحبنظران احیای افزون بر ۳۵۰ واحد صنعتی راکد در استان مازندران با همراهی دولت و بخش خصوصی با ایجاد اشتغال پایدار برای ۶ هزار نفر گام بزرگ فعالان اقتصادی در احیای صنایع کوچک در این خطه از شمال کشور در ماه های اخیر است. یکی از مهمترین سیاستهای دولت چهاردهم برای احیای بنگاههای اقتصادی و بازکردن گرهای از مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران، برگزاری مستمر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانهای مختلف کشور است.
در این این جلسات به طور معمول مسائل تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی در هر استان بررسی و تصمیماتی با هدف امهال تسهیلات، تقسیط بدهیهای بانکی و معافیت مالیاتی به منظور رفع موانع تولید اتخاذ میشود، همچنین به منظور اخذ مصوبات لازم در سطوح ملی، برخی موارد به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ارجاع داده خواهد شد و مکاتبات لازم صورت میگیرد. استاندار مازندران: مدیران اجرایی فرش قرمز زیرپای سرمایهگذاران پهن کنند برگزاری این نشستها به صورت مستمر نتایج قابلتوجهی به دنبال داشته به گونهای که طبق آمار فعالان اقتصادی در ماه های اخیر توانستند هزاران واحد صنعتی راکد را با گرهگشایی در مشکلات آنها به مدار تولید بازگرداند.
صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.
طبق آمارهای رسمی در استان مازندران ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.
نظر شما