به کزارش ایرنا، سید حسن حسینی روز دوشنبه در جلسه ای با موضوع «تامین آب شهر ملکآباد» افزود: شهر ملکآباد در یک منطقه بیآب واقع شده و در موقعیت چهارراه ارتباطی بین شهرهای تربت حیدریه، نیشابور، فریمان و مشهد قرار گرفته است.
وی گفت: به لحاظ جمعیت پذیری و حضور زائرین پیاده برای تشرف به مشهد، ملکآباد شرایط خاصی پیدا میکند که بر این اساس؛ باید تدبیری برای آبرسانی به آن انجام شود.
سرپرست فرمانداری مشهد بیان داشت: آب منطقهای خراسان رضوی، مطالعات خوبی انجام داده و تا شعاع ۳۰ کیلومتری شهر ملکآباد، کانونهایی که امکان تامین آب از آنجا وجود دارد را شناسایی کرده است.
حسینی ادامه داد: در حال حاضر بر روی این نقاط بحث فنی و اجتماعی داریم و تلاش میکنیم بهترین گزینه را انتخاب تا به لحاظ اجتماعی و فنی از کمترین عارضه برخوردار باشد.
بخشدار احمدآباد مشهد نیز در حاشیه این نشست به خبرنگار ایرنا گفت: شهر ملک آباد با جمعیت سه هزار و ۲۰۰ نفر هم اکنون و در فصل سرد سال دچار کم آبی یا قطع آب نیست اما اگر برای تامین منابع جدید در تابستان چاره اندیشی نشود سال آینده این شهر با چالش روبرو خواهد شد.
محمد بیکی افزود: مشهد سالانه حدود ۳۰ میلیون مسافر و زائر دارد که ۷۰ درصد از این جمعیت از طریق بزرگراه های تربت حیدریه و نیشابور و از مسیر شهر ملک آباد وارد شهرستان مشهد می شوند.
وی تامین آب شهر ملک آباد را به عنوان محل استراحت و گذرگاه زائران رضوی مهم توصیف کرد و گفت: مطالعات برای تعیین منابع آبی جدید در ملک آباد تقریبا به مراحل پایانی رسیده و تا ۲ هفته دیگر این منایع تعیین و معرفی خواهد شد تا اجرای طرح تامین آب شهر تا تابستان اجرا شود.
بخش احمدآباد شهرستان مشهد با ۴۰ هزار نفر جمعیت، متشکل از ۲ شهر ملک آباد و بینالود و ۴۲ روستای دارای دهیاری است.
شهرستان مشهد در قالب سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد دارای چهار شهر مشهد، رضویه، بینالود و مُلک آباد حدود ۴۰۰ روستا و آبادی و چهار میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما