به گزارش ایرنا حسن نورانی روز سه شنبه در نشست با رییس مجمع نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در میان فرزندان شاهد و ایثارگر نیروهای متخصص و تحصیل کرده در رشتهها و مقاطع مختلف وجود دارد و اگر بتوانیم مشکل اشتغال ۲ هزار نفر از این افراد را برطرف کنیم، تقریبا از نقطه بحرانی خارج میشویم.
وی بیان کرد: امسال یک هزار و ۶۰۰ نفر از فرزندان شاهد و جانبازان ۷۰ درصد در آزمون استخدامی قبول شدند که اکنون مراحل استخدام آنها در حال انجام است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، با بیان اینکه تاکنون مشکل اشتغال حدود ۸۰ درصد از فرزندان شاهد و جانبازان بالای ۷۰ درصد استان حل شده است، گفت: در آموزش و پرورش بالای ۷۰۰ نفر مشغول به کار میشوند که کار گزینش و مصاحبه ۷۰۰ نفر از این تعداد برای فعالیت در آموزش و پرورش انجام شده و به زودی مشغول به کار می شوند.
وی با اشاره به طرح سپاس و دیدار با خانوادههای شهدا، افزود: سال گذشته ۲ برابر میانگین سالهای قبل یعنی بالای ۳۳ هزار دیدار با خانواده شهدا انجام شد همچنین در سال جاری تاکنون ۱۵ هزار دیدار صورت گرفته است.
نورانی در خصوص بحث مسکن خانوادههای شهدا و ایثارگران گفت: تا ۲ سال و نیم گذشته، کل زمینهایی که به ایثارگران استان واگذار شده بود، ۵۱۲ قطعه بود ولی از ۲ سال پیش تاکنون سه هزار و ۵۰۰ قطعه زمین تحویل این افراد داده شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۲ هزار و ۵۹۱ نفر از ایثارگران استان واجد شرایط دریافت زمین هستند که طی رایزنی با استانداری قرار شد به همه واجدین شرایط تا پایان امسال زمین داده شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان به ساماندهی ۸۰ درصد از گلزار شهدا در روستاهای استان طی ۲ سال گذشته اشاره کرد و گفت: تا پایان امسال تمامی گلزار شهدای روستایی ساماندهی خواهد شد.
در ادامه مصطفی مطورزاده رییس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: بحث اشتغال، درمان و مسکن از موضوعات مهم و اساسی خانواده شهدا و ایثارگران است که باید به صورت جدی دنبال شود.
وی با اشاره به اینکه تمام مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران استان از طریق نمایندگان مجلس پیگیری میشود گفت: قطعا اگر اینگونه نشستها ماهانه و یا هر سه ماه یکبار با حضور نمایندگان مجلس برگزار شود از مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران بهتر مطلع میشوند.
بر اساس این گزارش استان خوزستان بیش از ۲۴ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما