گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری دزفول، مصطفی آباد روز سه شنبه بیان کرد: اعضای شورای حل اختلاف دزفول با بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای موجود در یک ماه گذشته موفق به ایجاد صلح و سازش در ۵۶۰ پرونده از مجموع ۸۸۸ پرونده وارده شوند.
وی صلح و سازش در ۶۰ درصد پرونده های ورودی را یک حد نصاب جدید و امیدبخش دانست و ادامه داد: این دستاورد بزرگ نشاندهنده همت و تلاش مستمر اعضای شورای حل اختلاف برای حل و فصل پروندهها از طریق روشهای مسالمتآمیز و کاهش بار ترافیک قضایی است.
رییس دادگستری دزفول بیان کرد: شورای حل اختلاف دزفول در چند بخش از جمله اختلاف های خانوادگی، دعواهای مالی، اختلاف های ملکی و حتی اختلاف های تجاری و کسب وکارها تا حد زیادی زمینههای رضایت ۲ طرف دعوا را فراهم کرده و گام بلندی در زمینه صلح و سازش در این شهرستان برداشته است.
وی با تاکید بر ضرورت مشارکت بیشتر صلح یاران، شیوخ، بزرگان و صاحب نفوذان برای ایجاد صلح و سازش گفت: اعضای شورای حل اختلاف شهرستان با همکاری نزدیک با ستاد صبر و صلح یاران دزفول و بهره مندی از تمام ظرفیت های موجود مسیر صلح و سازش را برای مردم هموار کرده است.
آباد با اشاره به نقش مهم صلح و سازش در تقویت همبستگی اجتماعی، بیان کرد: حل و فصل اختلاف ها از طریق گفت و گو و تعامل و روش های مسالمت آمیز علاوه ب حل اختلاف بین افراد منجر به تقویت روابط اجتماعی و کاهش تنشها در جامعه نیز میشود.
به گزارش ایرنا، دستگاه قضای استان خوزستان اقدامات و پویشهای مختلفی برای ایجاد صلح و سازش انجام داده که منجر به کاهش تعداد قابل توجهی از پروندههای قضایی به دادگستری استان در یک سال گذشته شده است.
مجتمع دادگاههای صلح دادگستری شهرستان دزفول اول آبان ماه امسال طی آیینی با حضور رییس کل دادگستری خوزستان راه اندازی شد. تسریع در رسیدگیها، صلح و سازش، کاهش هزینهها و اصلاح ذات البین با کمک شوراهای حل اختلاف از جمله اهداف ایجاد دادگاههای صلح است.
میانگین صلح و سازش در کشور حدود ۴۰ درصد است.
نظر شما