خیران سلامت ۶۰ میلیارد ریال در طرحهای درمانی جنوب خراسان رضوی مشارکت کردند

گناباد- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت:‌ خیران از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۰ میلیارد ریال در طرحهای بهداشتی و درمانی شهرستانهای تابعه این دانشگاه (گناباد و بجستان ) واقع در جنوب استان خراسان رضوی مشارکت کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر علی عالمی روز سه شنبه در نشست خبری افزود:‌ این مبلغ برای تکمیل و احداث طرحهای بهداشتی و درمانی شامل خانه های بهداشت، زیرساختهای مراکز درمانی و بیمارستانها و مجتمع های درمانی در شهرستانهای گناباد و بجستان هزینه شد.

وی، میزان مشارکت خیران در اجرای طرحهای بهداشتی و درمانی گناباد و بجستان در سال گذشته را ۵۰ میلیارد ریال ذکر کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه افزون بر ۴۰ طرح عمرانی و زیرساختی بهداشتی و درمانی با مشارکت خیران در شهرستانهای گناباد و بجستان در سالجاری در حال اجرا است، تصریح کرد: جلب مشارکت مردم و خیران برای توسعه طرحهای این بخش از اولویتهای مهم این دانشگاه در سالجاری است.

دکتر عالمی گفت: ۷۰ نفر در سال قبل جذب دانشگاه علوم پزشکی گناباد شدند و ۳۰ نفر نیز امسال استخدام می شوند.

خیران سلامت ۶۰ میلیارد ریال در طرحهای درمانی جنوب خراسان رضوی مشارکت کردند

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم گفت:‌ طرح توسعه بخش تخصصی بیمارستان علامه بهلول گنابادی با ۲۶ تخت روانپزشکی و پنج تخت درمان سوختگی و پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد در حال اجرا است و با بهره برداری از آن در سال آینده تعداد تختهای این بیمارستان به ۳۰۲ تخت افزایش می یابد.

دکتر عبدالجواد خواجوی اظهار داشت: جذب تخصص دندانپزشکی از نیازهای مهم درمانی گناباد و بجستان به شمار می رود و به دلیل نبود پزشک در این بخش کلینیک تخصصی دندانپزشکی تاکنون در گناباد راه اندازی نشده است و پیگیری هایی برای جذب پزشکان متقاضی در حال انجام است.

وی با اشاره به ظرفیتهای مختلف این دانشگاه در بخشهای بهداشتی و درمانی برای تبدیل به قطب درمانی جنوب استان خراسان رضوی افزود:‌ توسعه گردشگری سلامت و ایجاد بستر جذب بیمار در کشورهای خارجی رویکرد مهم دانشگاه فوق به شمار می رود.

وی افزود: توسعه گردشگری سلامت بستر مهمی برای تبدیل دانشگاه علوم پزشکی به قطب بهداشتی و درمانی فراهم می کند و مذاکراتی با مسوولان و بخشهای ذیربط در دست انجام است.

مسوول اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم گفت:‌بر اساس استانداردهای لازم زمان رسیدن پرسنل اورژانس بر بالین مصدوم در حوادث جاده ای ۱۴ دقیقه و این میزان در شهرسانهای تابعه این دانشگاه (گناباد و بجستان)‌ هشت و ۵۰ صدم ثانیه است.

محمد حسین اسماعیل زاده گفت:‌ این شاخص در حوادث درون شهری ۱۰ دقیقه و در شهرستانهای گناباد و بجستان کمتر از هشت دقیقه است.

وی بدون توضیح بیشتر گفت:‌ با توجه به افزایش بیماران ورودی اورژانس در بیمارستان علامه بهلول گنابادی ساعتهای کاری درمانگاه سید الشهدا (ع)‌ شهرستان گناباد برای پذیرش بیماران اورژانسی افزایش یافته است.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی ، مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.

۱۳۰ عضو هیات علمی در چهار دانشکده پزشکی، بهداشت، پرستاری و پیراپزشکی کار آموزش دو هزار دانشجو را در این دانشگاه بر عهده دارند.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد شامل مراکز تحقیقاتی توسعه اجتماعی و ارتقا سلامت، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) ، پرستاری، بیماریهای عفونی و سلامت باروری و جمعیت است
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha