به گزارش خبرنگار ایرنا، پیکر حاجیه خانم خدامراد با حضور تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع)، سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار احمد ذوالقدر مشاور فرمانده کل سپاه، سردار قربان محمد ولی زاده فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا، حجت الاسلام سید علی شاه چراغی امام جمعه شهرری و دیگر مسئولان و مدیران بردوش مردم شهیدپرور و همیشه در صحنه از میدان شهرری به سمت آستان حضرت عبدالعظیم(ع) تشییع شد.
در این مراسم مداحان با نوحه سرایی سفر آخرت این مادر شهید را بدرقه کردند تا به فرزند شهیدش بپیوندد.
در پایان حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر برپیکر مادر شهید نجفی رستگار نماز میت اقامه کرد و بدن این مادر دلسوخته دور حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، امام زاده حمزه(ع) و امام زاده طاهر طواف داده شد.
پیکر این مادر شهید پس از تشییع به بهشت زهرا منتقل و در قطعه ۲۵ این آرامستان به خاک سپرده شد.
حاج کاظم نجفی رستگار در نخستین روزهای بهار( سوم فروردین ) سال ۱۳۳۹ در شهر ری به دنیا آمد. مانند دیگر کودکان هفت سالگی به مدرسه رفت و تا پایان دبیرستان درسش را ادامه داد. پس از آن در صف عناصر انقلابی قرار گرفت.
شهید حاج کاظم نجفی رستگار فرمانده لشکر سیدالشهدا(ع) استان تهران در جزایر مجنون درحالی که با رشادت تمام و هنگام اذان ظهر ،مقابل آتش سنگین رژیم بعث عراق مقاومت می کرد، جرعه شهادت را نوشید و به همرزمان شهید خود پیوست.
حاج کاظم چند ویژگی از جمله اخلاص، تقوا، شجاعت، شهامت، ولایت پذیری، تدبر، تدبیر و ایثار را که شهدا داشتند در خود داشت. این شهید ویژگی های منحصر به فردی در فرماندهی و تصمیمات به موقع و تدبیر و مدیریت در راستای اهداف عمل هم داشت که در بین رزمندگان بسیار زبانزد است.
یکی از خصوصیاتی که شهید رستگار داشت این بود که با بینش باز تحلیل می کرد، او شخصیتی بود که جدای از وقار و آرامشی که در خود داشت، خیلی سخت احساسات خود را بروز می داد. مثلا در چهره او نمی توانستید بخوانید که الان چه وضعیتی دارد.
در عین این که حاجی، بسیار خونسرد و آرام نشان می داد عمیقا به مسائل توجه داشت و جزئیات را مدنظر داشت و سعی می کرد هم شرایط را درک کند و هم از این درک به خوبی بهره برداری کند و هم به خوبی شرایط را مدیریت کند.توانمندی شهید رستگار در انعطاف پذیری بی نظیرش بود. او یکی از فرماندهان کامل در ابعاد مختلف اعم از اخلاق، فهم مسائل نظامی، ارزش ها و غیره بود.
به صورت یک بسیجی ساده در عملیات شرکت کرد
کاظم رستگار از جمله فرماندهانی بود که برای ایجاد سهولت در فرماندهی جنگ و یکدستی در اداره عملیات ها، داوطلبانه از تمام مسئولیت های خود کناره گرفت و به فاصله مدت کوتاهی، به صورت یک بسیجی ساده در عملیات بدر شرکت کرده و در آخرین روزهای سال ۱۳۶۳ حاج کاظم ۲۴ ساله بود که در حال شناسایی منطقه، همراه چند نفر از فرماندهان تیپ سیدالشهدا علیه السلام در جریان یک حمله هوایی در شرق رودخانه دجله، هنگام اذان ظهر به شهادت رسید و اثری هم از پیکرش به دست نیامد.
پیکر پاک شهید کاظم نجفی رستگار، پس از ۱۳ سال در منطقه هورالهویزه تفحص شد و به تهران منتقل گردید و در بهشت زهرای تهران، قطعه ۲۴، ردیف ۷۴، شماره ۲۳ به خاک سپرده شد.
نظر شما