به گزارش ایرنا از شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، «محمدحسین آجیلیان ممتاز» روز سهشنبه با اعلام این خبر، افزود: پروازهای عمره بدون تغییر در حال انجام است و با توجه به برنامه ریزهای انجام شده در صورت افزایش پروازهای حج عمره برای پذیرش و اعزام زائران ایرانی از این فرودگاهها آمادگی لازم را دارند.
مشاور اجرایی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در این بازه زمانی ۴۶ هزار و ۳۱۹ زائران ایرانی از فرودگاههای اردبیل، ارومیه، اصفهان، اهواز، بندرعباس، بوشهر، بیرجند، تبریز، زاهدان، ساری، شیراز، کرمان، گرگان، مشهد و یزد به سرزمین وحی اعزام شدند.
آجیلیان تاکید کرد: هماکنون فرودگاههای یاد شده برای انجام پروازهای فوق العاده حج عمره مفرده به عربستان سعودی به صورت رفت و برگشت آمادگی از کامل لازم برخوردار هستند و در این زمینه هیچگونه محدودیتی در فرودگاههای کشور وجود ندارد.
میانگین ۷۷ دقیقه تاخیر در پروازهای عمره
وی با اشاره به تاخیر پروازهای حج عمره در ۱۵ فرودگاه یاد شده، یادآور شد: در این مدت پروازهای خروجی حج عمره در مجموع ۱۳ هزار و ۸۷۴ دقیقه تاخیر داشتند که میانگین این تاخیرات برای هر پرواز ۷۷ دقیقه بوده است.
مشاور اجرایی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران اظهار داشت: تعداد پروازهای بازگشت از فرودگاههای جده و مدینه منوره در این مدت ۱۲۱ پرواز بوده که در مجموع ۳۰ هزار و ۷۵۶ زائر به کشورمان بازگشتند.
آجیلیان خاطرنشانکرد: مجموع تاخیر پروازهای ورودی حج عمره به این ۱۵ فرودگاه هشتهزار و ۷۰۸ دقیقه بود که میانگین تاخیرات این پروازها به ۷۱ دقیقه رسیده است.
وی بیانداشت: از ماه گذشته تعدادی از زائران استان فارس از طریق شرکت هواپیمائی «الجزیره» در مسیر کویت - شیراز - کویت - عربستان جابهجا شده اند که مسئولیت این زائران بر عهده سازمان حج وزیارت بوده و این پرواز برای شرکت فرودگاه ها فقط یک پرواز خارجی محسوب می شوند.
مشاور اجرایی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در پایان با توجه به فصل زمستان به زائران ایرانی توصیه کرد: پیش از عزیمت به فرودگاههای کشور با هماهنگی حج و زیارت استانها از آخرین وضعیت پروازهای حج عمره خود مطلع شوند.
نظر شما