تاب‌آوری اقتصاد در اصفهان به منصه ظهور رسیده است

اصفهان- ایرنا- مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه گفت: اصفهان به عنوان یک استان معین در زمینه اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار گرفته که به معنای تاب‌آوری اقتصاد در برابر نوسانات است.

علی چگینی شامگاه سه شنبه شب در حاشیه نشست سرمایه گذاری خارجی در استانداری اصفهان در گفت و گو با ایرنا افزود: اصفهان دارای ظرفیت های ارزشمند در صنعت گردشگری، به ویژه گردشگری سلامت است که زمینه مساعدی برای اشتغالزایی و رونق اقتصادی ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: قیمت خدمات در این استان در سطح جهانی رقابتی و کیفیت آن نیز در منطقه بی‌نظیر است.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه گفت: تلاش مدیریت استان برای توسعه ظرفیت‌های سرمایه گذاری در اصفهان و رفع موانع تولید ستودنی است.

وی رفع چالش های سرمایه گذاری خارجی را ضروری دانست و افزود: ویژگی‌هایی اقتصاد مقاومتی شامل تصمیم‌گیری های بلندمدت و مدیریت بهینه منابع، آن را در برابر نوسانات، تاب آور کرده و اصفهان در این زمینه سرآمد است.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه گفت: رونق سرمایه گذاری خارجی در اصفهان در گرو تحرک صنعتی با تاکید بر تقویت پیوندهای فرهنگیست تا این استان به عنوان یک مقصد گردشگری موفق در سطح بین المللی شناخته و نهادینه شود.

چگینی افزود: تحقق این امر بکارگیری ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه گردشگری در اصفهان بطور عملیاتی و بر مبنای شیوه های ابتکاری و خلاقانه است، به نحوی که باعث تقویت حس اعتماد و امنیت در سرمایه گذاران خارجی شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه، پروژه های کلان این استان از جمله قطار سریع السیر اصفهان - قم - تهران را فرصتی بی نظیر برای جذب سرمایه گذاران خارجی و مشارکت ایرانیان مقیم خارج برای جهش اقتصادی بیان کرد.

چگینی افزود: اجرای این پروژه نگرانی سرمایه گذاران داخلی و خارجی درباره مسافت طولانی و حمل و نقل را کنار می راند و تاثیر بسزایی در جذب و تسهیل فرآیندهای سرمایه گذاری دارد.

وی افزود: حمایت وزارت امور خارجه از اصفهان به عنوان استان شاخص در عرصه اقتصاد مقاومتی در کنار هم افزایی مسوولان محلی زمینه جذب و ماندگاری سرمایه گذاری خارجی را تسهیل خواهد کرد.

به گزارش ایرنا در اقتصاد مقاومتی هدف اصلی فراهم کردن زمینه های توسعه با توجه به زیرساخت‌های ملی و داخلی است.

شناسایی و مدیریت فرصت‌ها و تهدیدهای پیش‌روی سیاست‌های اقتصادی و توسعه‌ی متوازن مناسبات با جهان خارج از مهمترین وظایف سیاست خارجی کشور در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha