به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی بابل محسن آهنگری روز چهارشنبه اظهار کرد: این واحدهای صنایع تبدیلی در بخش های مرکبات، شالیکوبی، خوراک دام و سردخانه و انبارهای نگهداری محصولات کشاورزی است که مجوزهای آنها صادر شد.
وی گفت: با راه اندازی این واحدهای صنایع تبدیلی در بخش های مختلف شهرستان با ظرفیت ۱۱ هزار تن، زمینه اشتغال برای ۶۵ نفر فراهم شد.
مدیر جهاد کشاورزی بابل افزود: در حال حاضر هفت طرح صنایع تبدیلی دیگر در این شهرستان در حال ساخت است که با آغاز فعالیت این واحدها ۲۹ هزار و ۸۰۰ تن به ظرفیت صنایع تبدیلی شهرستان اضافه خواهد شد.
این مقام مسوول تصریح کرد: راه اندازی واحدهای صنایع مختلف در این شهرستان با توجه به تولید انبوه محصولات کشاورزی یکی از ضرورت های مهم بود که در دستور کار قرار گرفت.
طبق آمار رسمی حدود ۲۰ درصد اشتغال استان مازندران در حوزه کشاورزی است، یعنی اگر به حفظ زمین های کشاورزی بی توجهی شود، علاوه به خطر افتادن امنیت غذایی، اشتغال در این بخش نیز دچار چالش خواهد شد.
بر اساس آمارهای رسمی سفره رنگین ۸۵ میلیون جمیعت کشور را کشاورزان و تولید کنندگان محصولات کشاورزی تامین می کنند و در این بین نقش مازندران که ۴۰۰ هزار کشاورز آن حدود هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات مختلف کشاورزی تولید می کنند، یعنی این خطه شمالی به لحاظ امنیت غذایی در کشور نقش محوری دارد.
مازندران دارای ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است. طبق آمار رسمی هر ساله به طور متوسط ۲۱۵ هزار هکتار از زمین های کشاروزی مازندران زیر کشت برنج می رود و این استان با تامین بیش از ۴۲ درصد برنج سفید کشور، رتبه اول را دارد.
طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۱۰ هزار هکتار ارقام بارده هستند. همچنین از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.
نظر شما