مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول روز چهارشنبه در حاشیه این همایش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مشارکت جمعی را رکن اصلی گسترش سلامت در جامعه دانست و گفت: هیچ کاری در بخش سلامت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست و برگزاری چنین برنامههایی تلاش برای مشارکت جمعی در سالم سازی منابع طبیعی از پسماند و زباله است.
فهیمه گنجعلی ضمن دعوت از همه دستگاهها، سازمانهای مردمی، مدارس و گروههای جهادی برای مشارکت در این طرح ادامه داد: حفاظت از منابع طبیعی نیازمند مشارکت تمام قشرهای جامعه است و در این راستا نقش سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی از مهمترین ابزارهای سازماندهی و جلب مشارکت مردمی در حفاظت از طبیعت است.
وی با تاکید بر ضرورت استمرار چنین همایشهایی در دزفول گفت: هدف از این برنامه اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست به دانش آموزان است تا ضمن مشارکت در حراست از محیط زیست، آموزشهای لازم برای حفظ نظافت محیط بیرون از خانه و طبیعت به آنها ارایه شود.
به گزارش ایرنا، شرکتکنندگان در این برنامه فرهنگی که به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت دزفول برگزار شده بود، پس از جمعآوری زبالههای رها شده در پارک جنگلی میلاد، در همایش پیاده روی در این پارک جمعی شرکت کردند.
شهرستان دزفول حدود ۴۷۰ هزار هکتار منابع طبیعی دارد که ۳۵۰ هزار هکتار آن منابع ملی است ضمن اینکه ۲۳۰ هزار هکتار جنگل در دزفول وجود دارد که پوشش گیاهی آن بلوط، کلخونگ، بادام و کیکوم است.
شهرستان دزفول پارک های جنگلی متنوعی دارد. پارک جنگلی میلاد یکی از تفریحگاه های جنوبی شهرستان دزفول است که در فاصله پنج کیلومتری جنوب شهر در جاده روستای گاومیش آباد غربی واقع شده است؛ فضای این پارک مملو از درختان اکالیپتوس است و چندین هکتار وسعت دارد.
نظر شما