فرودگاه تبریز موقعیت کم نظیری برای توسعه ناوگان هوایی برون مرزی کشور دارد

تبریز- ایرنا- استاندار آذربایجان شرقی گفت: فرودگاه تبریز، موقعیت کم نظیری از نظر کمک به توسعه ناوگان هوایی کشور در حوزه ارتباطات برون مرزی دارد.

به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز چهارشنبه به همراه اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از آخرین وضعیت ساختمان نیمه کاره ترمینال جدید فرودگاه شهید مدنی تبریز بازدید کردند.

وی در این بازدید اظهار کرد: این فرودگاه بین‌المللی، ظرفیت بزرگی برای تبدیل شدن به قطب فرودگاه‌های کشور برای پروازهای خارجی با محوریت منطقه قفقاز، ترکیه و اروپا دارد.

وی افزود: تکمیل ترمینال شماره ۲ فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز از اولویت آذربایجان شرقی در حوزه طرح‌های عمرانی کلان است.

شرکت فرودگاه‌های کشور اعتبارات لازم برای تکمیل ترمینال شماره ۲ فرودگاه تبریز را دارد

محمدرضا رضایی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز با ابراز تعجب از اینکه ترمینال پروازهای خارجی و داخلی فرودگاه بین‌المللی تبریز در یک ترمینال است، گفت: شرکت فرودگاه‌های کشور اعتبارات لازم برای تکمیل ترمینال شماره ۲ فرودگاه تبریز را دارد و باید به تحقق آن اقدام کند.

به گزارش ایرنا، فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز با ماموریت ارائه خدمات فرودگاهی، ناوبری و هوانوردی برای پذیرش پروازهای داخلی و بین المللی به منظور حمل و نقل مسافر و بار طراحی و ساخته شده و به صورت open sky و ۲۴ ساعته عملیاتی است.

این فرودگاه به دلیل واقع شدن در مرز و مسیرهای هوایی بین المللی در ارائه خدمات ناوبری، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به خصوص پروازهای عبوری بین المللی (over fly) بیشتر از مبدا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیایی جنوب شرقی و آسیای میانه و بالعکس فعال است.

طرح ۲۴ هزار متر مربعی و نیمه تمام ترمینال جدید این فرودگاه در سال ۱۳۹۱ کلنگ زنی و به دلیل خلع ید پیمانکار در مرحله فونداسیون متوقف شده است و هم اکنون بر اساس آخرین براوردها ۲ همت اعتبار برای تکمیل آن نیاز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha