به گزارش ایرنا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی افزود: اساتید پیشکسوت سرمایههای ارزشمندی هستند که بهرهگیری از تجربیات آنها در ارتقای سطح علمی و آموزشی بسیار ضروری است.
دکتر علی سروش گفت: این سمینار علاوه بر تبادل جدیدترین دستاوردهای علمی روز دنیا، نقش مهمی در آموزش دستیاران و متخصصان گوش و حلق و بینی خواهد داشت.
دکتر منوچهر فاضلی، متخصص گوش و حلق و بینی و دبیر سمینار، نیز در این باره اظهار داشت: این رویداد علمی فرصتی بینظیر برای ارتقای دانش و مهارتهای جراحان و متخصصان گوش، حلق و بینی و جراحان سر و گردن است. همچنین، معرفی ظرفیتهای استان کرمانشاه در حوزه راینوپلاستی یکی از اهداف اصلی این سمینار است.
وی افزود: کرمانشاه از قطبهای علمی کشور در حوزه راینولوژی محسوب میشود و در این سمینار دو روزه، چندین عمل جراحی زنده توسط اساتید برجسته در اتاق عمل انجام میشود که از آخرین تکنولوژیها و دستاوردهای علمی استفاده خواهد شد. این اقدام قطعاً در آموزش و ارتقای مهارت متخصصان و دستیاران تأثیرگذار خواهد بود.
راینولوژی به عنوان یک دانش پزشکی(فوق تخصصی) به جراحی و درمان بیماریهای بینی و ساختارهای اطراف آن در صورت می پردازد.
گفتنی است سومین سمینار انجمن جراحان گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن از ۱۲ تا ۱۴ دیماه در کرمانشاه برگزار میشود و با ارائه مقالات، سخنرانیها و جراحیهای زنده همراه خواهد بود.
نظر شما