به گزارش ایرنا، غلامعلی فخاری شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان این که، ۱۸۰ هزار نفر داوطلب عضو هلال احمر در مازندران فعالیت دارند، اظهار کرد: در حوزه امداد و نجات نیز ۹۰۰ هزار نفر آموزش های لازم فرا گرفته اند و هم اکنون نیز ۳۰۰ تیم آماده برای هر حادثه ای هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت که ۳۸ پایگاه به صورت شبانه روزی در نقاط ساحلی، کوهستانی و جلگه ای فعالیت دارند.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه مازندران بیشترین فراوانی حوادث را در کشور دارد، افزود: با وجود فراوانی حوادث مشکلی در ارائه خدمات وجود ندارد.
وی تصریح کرد: لایه های آمادگی در کشور مبتنی بر حضور مردمی است و مردم در صورت بازخوردها می تواند جلب مشارکت شود.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران برای تامین و تجهیزات امکانات لجستیک این نهاد صورت گرفته و با کمک خیران ۴۰ خودروی امداد و نجات حدود چهار هزار میلیارد ریال تجهیز شده است.
فخاری همچنین افزود: ۲۷ خودروی کمک فنردار و ۱۶ دستگاه آمبولانس به امکانات امدادی مازندران اضافه خواهد شد.
برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.
هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استانهای تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.
مسافران و رانندگان میتوانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راهها، انسدادها یا محدودیتهای احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.
نظر شما