۱۴ هزار و ۵۸۴ تُن گوشت در خمین تولید شد

خمین – ایرنا - رییس اداره دامپزشکی خمین، از نظارت بر تولید و استحصال ۱۴ هزار و ۵۸۴ تُن گوشت سفید و قرمز از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.

محمدرضا جوانمرد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در این مدت یک‌هزار و ۲۰۲ تُن گوشت قرمز و ۱۳ هزار و ۳۸۲ تُن گوشت سفید با نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.

وی نظارت بر تولید، فرآوری، عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی سالم را از مهمترین وظایف اداره دامپزشکی شهرستان عنوان کرد و گفت: این نظارت بهداشتی از اماکن دامی آغاز و در کشتارگاه‌ها و عرضه فروشگاه‌های سطح شهر پیگیری می‌شود.

رییس اداره دامپزشکی خمین اضافه کرد: در راستای اهداف این نهاد از ابتدای سال جاری تاکنون پنج هزار و ۳۰۰ مورد بازدید از واحدهای تحت پوشش، نظیر کشتارگاه‌ها، مراکز بسـته‌بندی، کارخانجات خوراک و مکمل، ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر و فروشگاه‌های عرضه فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها و کبابی‌ها انجام شده است.

جوانمرد ادامه داد: در این بازدیدها بالغ بر ۱۱هزار و ۲۹۰کیلوگرم انواع فرآورده دامی به علت وجود مشکلات بهداشتی شناسایی و با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد و ۳۱ واحد به دلیل تکرار تخلفات به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس اداره دامپزشکی خمین افزود: ۱۰ هزار و ۲۸ راس گوسفند و بز ، یک‌هزار و ۶۴۹ راس گاو و گوساله و چهار میلیون و ۴۰۹ هزار و ۳۶۷ قطعه طیور امسال در کشتارگاه دام شهرستان کشتار شدند.

جوانمرد گفت: در جریان بازرسی‌ها، ۲ هزار و ۹۰ کیلوگرم گوشت قرمز و ۱۷۸ تُن گوشت سفید ضبط و معدوم شدند.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۲۳ مورد نمونه‌برداری و پایش از فرآورده‌های خام دامی صورت گرفته و نمونه‌های اخذ شده از گوشت مرغ مرغداری‌های شهرستان جهت پایش آنتی بیوتیک صورت پذیرفته که همه نمونه‌ها بدون بقایای آنتی‌بیوتیک بود

خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha