محمد طاهر الهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و تشریح فعالیت های اداره صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: عمده فعالیت این اداره در حوزه تجارت و معدن و قسمت صنعت بر عهده منطقه آزاد است.
وی بیان کرد: در شهرستان چابهار ۱۶ اتحادیه فعال زیر نظر اتاق اصناف در رستههای مختلف فعالیت میکنند که مهمترین وظایف آنها صدور مجوزهای صنفی، بررسی قیمتها، نرخ گذاری، صدور پروانه کسب است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت چابهار گفت: تمامی نرخهای واحدهای صنفی بروز شده و نیاز است مردم در کنار بازرسان و نیروهای ما انواع تخلفات و گران فروشی ها را گزارش کنند.
وی ادامه داد: هم اینک سه هزار و ۴۵۰ واحد صنفی فعال وجود دارد که براساس بررسی ها با احتساب واحدهای صنفی بدون پروانه کسب به ۶ هزار واحد صنفی خواهد رسید.
انجام ۱۸۰۰ بازرسی از اصناف چابهار
الهی بیان کرد: تسهیل در تحویل به موقع سیلندرهای گاز، حذف فیزیکی صدور پروانه کسب و سامانهای کردن استعلامات و صدور بصورت سیستمی، صدور و خدمات تسهیلات حوزه مشاغل خانگی و رونق کسب و کارها، سهولت و سادگی صدور مجوز و کسب کارها از مهمترین فعالیت ها است که موجب رضایتمندی مردم شده است.
وی با اشاره به اینکه با یک گوشی تلفن هوشنمد می توان مجوزها در حوزه صنعت، معدن و تجارت را اخذ کرد، ادامه داد: برگزاری انتخابات ۱۲ اتحادیه و استفاده از ظرفیت بازرسیها در حوزه کالای اساسی، میوه، خدماتی با ۱۶ تیم فعال شدند که این در نوع خود در سالهای اخیر اقدام قابل توجهی بود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت چابهار با اشاره به اینکه در سالجاری بیش از یکهزار و ۸۰۰ بازرسی از اصناف انجام شده، خاطرنشان کرد: ۳۵۰ پرونده برای اصناف متخلف تشکیل و به تعزیرات برای صدور حکم جریمه معرفی شدهاند.
وی بر افزایش آگاهی مردم درخصوص سامانه های مختلف نظیر سامانه جامع تجارت، سامانه ۱۲۴، اصناف نوین و درگاه ملی مجوزها تاکید کرد و افزود: با آشنایی بیشتر هم رفت و آمدهای غیرضروری کاهش و از هزینه های زیاد جلوگیری شود.
الهی تاکید کرد: بازرسی مستمر از خبازی ها و کنترل تخلفات و برخوردهای شدید با متخلفان از دیگر فعالیت هاست.
بیشتر بخوانید:
فیلم | ضرورت راهاندازی میدان میوه و تره بار در چابهار/ راهکارها برای کاهش قیمت میوه
راه اندازی شهرک صنعتی دریامحور در چابهار
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت چابهار تصریح کرد: راه اندازی شهرک صنعتی دریامحور در چابهار یکی از اقدامات مهم در تحول اشتغالزایی و رونق کسب و کارهای دریایی و تحقق این می تواند منجر به توسعه دریا محور شود.
وی تصریح کرد: برای راه اندازی شهرک صنعتی دریامحور از طریق وزارت صمت، نمایندگان مجلس و مسوولان مختلف در حال پیگیری است و با توجه به وجود نیروی انسانی ماهر، تاکیدات مسوولان و ظرفیتهای بالای دریامحور تحقق ایجاد این شهرک اشتغال و تولید را متحول می کند.
الهی با اشاره به اینکه این شهرک با جذب سرمایه گذار و تبلیغات لازم و تسهیل شدن امورات سرمایه گذاری بیش از پنج هزار شغل در مرحله اول ایجاد میکند و از همه مهمتر تمامی واحدهای حوزه دریا در یک جا استقرار پیدا میکنند که این در راستای توسعه دریامحور است.
نظر شما