سید حسن نعمتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اشتغالزایی و کمک به خودکفایی را از اولویتهای این نهاد برشمرد و اظهار کرد: از ابتدای سال نسبت به پرداخت تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی با همکاری بانکهای عامل برای طرحهای کشاورزی، دامداری، صنایعدستی و مشاغل خانگی اقدام شده است.
وی ادامه داد: در ۹ ماهه سالجاری چهار هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه اشتغال پرداختشده است که بانکهای کشاورزی، سینا و پارسیان به ترتیب بیشترین بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات به افراد تحت حمایت امداد ارزیابی شدند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان گفت: ۶۰ درصد از تسهیلات پرداختی در روستا و ۴۰ درصد در شهر اشتغال ایجاد کرده که در زمینههای خدمات، صنایع دستی، کشاورزی، دامداری و مشاغل خانگی بوده است.
خودکفایی هزار و ۶۲۸ نفر از خانوادههای زیر پوشش
نعمتی اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی این نهاد، ایجاد اشتغال تولید محور برای خودکفا کردن خانوادههای تحت حمایت است و در همین راستا در ۹ ماهه امسال با پرداخت تسهیلات خودکفایی به مددجویان، هزار و ۶۲۸ نفر از خانوادههای تحت حمایت به مرحله خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند.
وی، تضمین اشتغال را یکی از نکات اساسی در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی دانست و ادامه داد: کمیته امداد بر ایجاد مشاغل پایدار و ماندگار تاکید دارد تا افراد پس از دریافت وامها در بلندمدت از آن بهرهبرداری کنند و به خودکفایی اقتصادی برسند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان یادآوری کرد: در ۹ ماهه امسال بهمنظور جلوگیری از انحراف طرحها و راهنمایی بهموقع مجریان طرحهای اشتغال، ۲۶ هزار مورد نظارت انجام شده است.
نعمتی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به زنان سرپرست خانوار در اولویت قرار دارد اظهار کرد: این گروه در شرایط اقتصادی و اجتماعی نیازمند حمایتهای ویژه هستند که در دریافت وام هیچ محدودیتی در زمینه ضمانت ندارند و در راستای حمایت از توانمندسازی این گروه کسبوکارهای خود را راهاندازی و به استقلال مالی دست یابند.
بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ۶۲ هزار خانواده نیازمند شامل ۱۱۵ هزار نفر به صورت مستمر از کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان خدمات دریافت می کنند.
استان همدان حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما