به گزارش ایرنا، محمد کریمی روز یکشنبه با اشاره به اینکه این دستگاههای غیرمجاز از ۶ مرکز در شهرستان بستک جمع آوری شده است، اظهار کرد: به دلیل ناترازی در تولید و مصرف برق، تولید برق نیروگاههای کشور دچار مخاطره شده است.
وی استخراج رمز ارز غیرمجاز را موجب تخریب تاسیسات برق دانست و تصریح کرد: برداشت غیرمجاز برق ضمن تخریب تاسیسات از جمله تابلو و ترانس برق و لوازم مشترکان به دلیل بروز نوسان و افت ولتاژ، مشکلاتی در عرضه برق ایجاد میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان همچنین از شهروندان خواست در صورت اطلاع از اماکن مشکوک به فعالیت ماینر، مراتب را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ با ذکر آدرس پیامک و یا با مراجعه به سامانه ثبت گزارش رمز ارز غیرمجاز به نشانی www.tavanir.org.ir ماینرهای غیرمجاز را اعلام کنند.
وی ضمن تاکید بر حفظ محرمانه بودن اطلاعات گزارش دهندگان، اظهار کرد: شهروندان با شناسایی و گزارش هر دستگاه ماینر فعال، ضمن کمک به پایداری شبکه برق و جلوگیری از نوسانات و خسارت های احتمالی، پاداش ۱۰ میلیون ریالی دریافت خواهند کرد.
گفتنی است؛ از ابتدای سالجاری تا هشتم دیماه امسال، ۴۹۰ دستگاه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال (ماینر) با مصرف حدود هشت هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان هرمزگان کشف و جمعآوری شده است.
استخراج رمز ارزها با تعرفههای برق یارانهای اعم از تعرفه برق خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری غیرقانونی است و در ایام اوج مصرف باعث افزایش احتمال خاموشیها میشود.
ماینرهای غیرمجاز باعث افت شاخصهای کیفی برق شده و احتمال سوختن لوازم الکتریکی همسایگان را به شدت افزایش میدهد؛ علاوه بر این، استفاده غیرمجاز از انشعاب برق و ماینر برخی اوقات میتواند منجر به آتش سوزیهای گسترده شود.
نظر شما