ولی بهرهمند روز یکشنبه در گفت و گو خبرنگار ایرنا افزود:بررسی نقشه های پیش یابی نشان می دهد حداقل دمای هوای صبحگاهی کهگیلویه و بویراحمد در بامداد فردا ۲ تا چهار درجه سانتیگراد افزایش می یابد.
وی بیان کرد:بامداد امروز شنبه دمای هوای شهر یاسوج منفی ۶.۲ ، سی سخت منفی ۳.۴ و مارگون منفی ۵.۲ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این مدت همچنین دمای هوای شهرهای گرمسیری دهدشت منفی ۲.۵، دوگنبدان نزدیک یک ،باشت حدود منفی یک،لنده ۳.۶ و لیکک ۴.۸ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
بهره مند عنوان کرد: طی ۴۸ ساعت آینده نیز هوای کهگیلویه وبویراحمد پایدار و جو آرام است.
رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:نقشه های پیش یابی موج ناپایداری را برای روز های سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری در استان نشان می دهد که با ورود این سامانه به استان بارش هایی به صورت برف و باران پیش بینی می شود.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد برای بازه زمانی بامداد روز سه شنبه هجدهم تا اواخر وقت چهارشنبه نوزدهم ماه هشدار سطح زرد صادر کرده است.
وی اضافه کرد: این هشدار برای پیشگیری از مخاطرات ناشی از پدیده های هواشناسی شامل بارش برف و باران،وزش باد و رعد و برق صادر شده است.
بهره مند بیان کرد:براساس بررسی نقشه های هواشناسی پدیده های جوی ذکر شده در مناطق مختلف استان شامل شهرستان های یاسوج،باشت،بویراحمد،چرام،دهدشت،دوگنبدان، لنده،سی سخت لیکک و مارگون پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: احتمال اختلال در حمل و نقل عمومی،کولاک برف در گردنه های کوهستانی،مه گرفتگی و کاهش دید افقی از اثرات پیش بینی شده در پی ورود این سامانه به استان است.
بهره مند از شهروندان کهگیلویه و بویراحمد و همچنین گردشگران خواست تا در مدت زمان فعالیت سامانه یاد شده از توقف در بستر و حاشیه رودخانه ها خودداری کرده و درباره عبور از رودخانه ها و همچنین انجام فعالیت های کوهنوردی احتیاط کنند.
وی عنوان کرد: خودداری از چرای دام در بستر رودخانه ها،اطمینان از استحکام سازه های موقت،پرهیز از محلول پاشی و سم پاشی باغستان ها و انتقال محصولات برداشت شده به محل های دارای سقف از دیگر توصیه ها برای کاهش میزان خسارت های احتمالی پدیده های جوی چند روز آینده است.
هشدار زرد برای شرایط جوی، هنگامی صادر می شود که اثرات منفی ضعیفی از جمله اختلال در سفرها در برخی نقاط ایجاد شود. در این سطح از هشدار، بیشتر افراد ممکن است بتوانند کارهای روزمره خود ادامه دهند اما برخی دیگر بسته به مکان و یا نوع فعالیت آنها بیشتر تحت تأثیر قرار میگیرند. بنابراین توجه به محتوی هشدار و ارزیابی اینکه آیا فعالیت افرادمیتواند تحت تأثیر این هشدار قرار گیرد مهم است.مسئولان باید از وجود پدیده جوی آگاه بوده و تدابیر لازم را در صورت نیاز اتخاذ کنند.
نظر شما