اهدای ۶۳ نسخه کتاب نفیس به کتابخانه مرکزی یزد +فیلم

یزد - ایرنا - مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان یزد، از اهدای ۶۳ نسخه کتاب چاپ سنگی و سربی توسط اعضای نیک‌اندیش در ۹ ماه گذشته به بخش نسخ خطی و نفایس چاپی کتابخانه مرکزی یزد خبر داد.

محمدمحسن رفیعی، روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به راه‌اندازی بخش ویژه نسخ خطی و منابع نفیس همزمان با افتتاح کتابخانه مرکزی یزد در سال ۱۳۹۹، گفت: این بخش با هدف گردآوری، حفاظت و جلوگیری از آسیب به منابع نفیس ایجاد شده است و منابع ارزشمند از تمام کتابخانه‌های عمومی استان در این محل نگهداری می‌شود.

رفیعی افزود: پایه اصلی منابع این بخش، مجموعه شخصی مرحوم رئیس فرهمند است که با موافقت متولی وقف به کتابخانه مرکزی انتقال یافته است.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان یزد در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر، مجموع منابع موجود در این بخش شامل نسخ خطی، چاپ سنگی و چاپ سربی به ۲۱۰۱ نسخه می‌رسد. دیجیتال‌سازی این منابع خطی توسط کتابخانه و مرکز اسناد آستان قدس رضوی انجام شده است.

وی قدیمی‌ترین نسخه موجود در این بخش را کتابی خطی با عنوان «نقد النصوص فی شرح نقش الفصوص اثر نورالدین عبدالرحمان بن احمد جامی» دانست و تصریح کرد: این نسخه متعلق به سال ۸۷۳ قمری است و از ارزش تاریخی و علمی بالایی برخوردار است.

صدور سند رسمی کتابخانه حضرت زهرا (س) یزد به نام نهاد کتابخانه‌های عمومی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان یزد با اشاره به پیگیری‌های مستمر اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان، گفت: فرزندان مرحوم دشتی در ادامه راه پدر، سند این کتابخانه را به نام نهاد کتابخانه‌های عمومی منتقل کردند و با صدور این سند، امکان مدیریت بهتر و توسعه خدمات کتابخانه‌ای در این مرکز فرهنگی فراهم شده است.

رفیعی با قدردانی از نقش خیرین در توسعه کتابخانه‌های عمومی، از تلاش‌های فرزندان مرحوم دشتی در اهدای این مجموعه فرهنگی ارزشمند قدردانی کرد و افزود: صدور سند کتابخانه عمومی حضرت زهرا (س) گامی مهم در راستای تحقق اهداف کتاب و کتابخوانی و ارتقای فرهنگ مطالعه در یزد است. امید است با تداوم چنین اقدامات ارزشمندی، شاهد رشد و توسعه روزافزون فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در استان باشیم.

وی همچنین از واگذاری ملک مجاور کتابخانه توسط وراث مرحوم دشتی به نهاد کتابخانه‌های عمومی خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این ملک که در حال حاضر به صورت بایر است، در آینده برای گسترش کتابخانه و ارائه خدمات بهتر به مردم مؤثر واقع شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha