به گزارش ایرنا، یکصد و نود و سومین نشست عمومی شورای شهر کرمان با حضور ۹ نفر از اعضا رسمیت یافت و در ادامه محمدرضا کمساری جلسه را ترک کرد که تا پایان با هشت نفر از ۱۱ عضو شورا ادامه پیدا کرد.
یکی از دستور کارهای بحث برانگیز این نشست در سال چهارم ششمین دوره شوراها درباره شفافیت عملکرد اعضای شورای شهر کرمان بود که مصوبه شورا را هم دارد و برای تصمیم گیری درخصوص اجرای آن بار دیگر به صحن علنی شورا آمد.
سید محمد موسوی، دبیر شورا در این باره گفت: مصوبه ای را ماه گذشته شورای شهر مربوط به عملکرد اعضای شورا مثل حضور و غیاب و کارکرد اعضا داشته و دیروز (۱۶ دی) هم در کمیسیون حقوقی مطرح شد مبنی بر اینکه این اطلاعات در سامانه شورا بارگذاری شود البته قبلا هم گفتیم که همه ۱۱ نفر اعضا در صحن علنی باشند و در این مورد اظهار نظر شود.
وی افزود: از این جهت که ۲ بخش داریم و اعضا درخواست داشتند براساس قانون این کار انجام شود که تاریخ تصویب قانون شفافیت مشخص است؛ یک بخش هم مربوط به ماقبل قانون است و گلایه داریم که در جلسه قبلی وقتی همه اعضا حضور نداشتند، رای گیری شد.
محمود بابایی، عضو دیگر شورای شهر کرمان گفت: منوط کردن یک طرح، مساله یا مصوبه به حضور همه اعضا وجه قانونی دارد یا خیر؟ ما اکثریت داریم که این اکثریت جلسه را رسمیت میبخشد و وقتی رسمیت دارد چه دلیلی هست که بگوییم همه ۱۱ عضو حضور داشته باشند و برای مثال اگر من در آن جلسه نباشم، اعتراض کنم.
قائل به اکثریت و اقلیت نیستیم
اما موسوی سابقه این موضوع و مصوبه شورا را یادآوری کرد و افزود: ما اعلام کردیم حساسیتی روی این موضوع نیست چون بحث خاصی نیست و اقناعی است لذا باید همه نظرات را بشنویم و درباره شفافیت عملکرد اعضا تصمیم گیری کنیم. درباره مسائل مربوط به شورا قائل به این نیستیم که اکثریت و اقلیت کنیم، قرار است با همفکری همه اعضا کار درستی انجام شود و تقابل نیست.
رییس شورای اسلامی شهر کرمان هم گفت: اینکه شفافیت را درباره حضور اعضا داشته باشیم مخالفتی نداریم و خودم دوست دارم هر کاری میکنم دیگران ببینند.
علیرضا نادری افزود: وقتی یک صندلی را اشغال کردیم باید در مقابل مردم جوابگو باشیم که کارمان را انجام میدهیم یا نه. محکم به این اصل معتقدم اما اگر جنبه قانونی دارد که قانون ما را الزام میکند و نیاز به مصوبه ما نیست؛ اگر قانون نیست طبق قاعده و اخلاق باید توافق جمعی باشد و ۱۱ نفر هم راضی باشند روی این مساله که قانونی نیست ولی میخواهیم این کار (ارائه گزارش شفافیت عملکرد اعضا) را انجام دهیم.
این بار منصور ایرانمنش، عضو شورا گفت: مصداقها هم باید روشن باشد، شفافیت کلی مطرح شده آیا حضور و غیاب یا رای دادن مطرح است؟
بابایی هم در تذکری گفت: قانون لایههای مختلفی دارد از قانون اساسی، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تا ابلاغیهها، وقتی در شورای شهر مصوب کردید و فرستادید فرمانداری و تایید کرد تا وقتی تاییدیه هست قانون محسوب میشود ضمن اینکه ۲۴ ساعت قبل، موضوعات جلسه شورا به اطلاع اعضا میرسد.
اجرای مصوبه نیاز به اجازه اعضا ندارد
رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان که مدافع اجرای مصوبه شفافیت است نیز خطاب به رییس شورا گفت: سال ۱۴۰۱ این مصوبه در شورای شهر تصویب و در هیات تطبیق نیز تایید شده با عنوان "طرح شفافیت شورای اسلامی شهر کرمان" که آیا لازم الاجراست یا نه و برای اجرای آن نیاز به اجازه همه اعضا هست؟
محمد امینی زاده افزود: طبق یک بند این مصوبه باید گزارش ۶ ماه عملکرد شورای شهر به تفصیل عملکرد کمیسیونها و شورای عمومی در سامانههای ارتباطی شورا منتشر شود. قید دیگری هم دارد که رییس شورا مکلف است اطلاعات و موارد را سالانه منتشر کند و در دسترس عموم قرار دهد.
وی گفت: این مصوبه را پیگیری کردیم که گزارش اجرای آن را اعلام کنیم ابتدا در کمیسیون مطرح شد و گفتید باید به صحن بیاید که آذر امسال رای صحن علنی را هم گرفت. مصوبه صحن علنی این بود که رییس دفتر شورا گزارش را ارائه کند دوباره بعد از یک ماه پیگیری کردیم که به نقل از رییس شورا گفته شد ملاحظاتی وجود دارد و باید در صحن شورا مطرح شود که دوباره مصوبه کمیسیون حقوقی را آوردیم.
این عضو شورای شهر کرمان ادامه داد: نمیدانم چه نگرانی وجود دارد؛ درخواست ما این است اتفاقاتی که در شورا افتاده را اعلام کنید ۲ بار مصوبه شورا به هیات تطبیق رفته و تایید شده. با ملاحظهای جلوی رای شورا و اکثریت شورا ایستادید و بارها این موضوع را گفتم.
قانون با مصوبه فرق دارد
رییس شورا نیز پاسخ داد: منظور من از قانون، قوانین بالادستی است و با مصوباتی که ما وضع میکنیم فرق دارد، در رابطه با این مساله میدانید جلساتی که بشخصه نیامدم در جلسات سایر استانها یا بیمار بودم و در این مساله ابایی ندارم و رای ام به شفافیت مثبت است.
نادری گفت: نگران نباشید، اینجا هیچ مسالهای وجود ندارد. درست است که ما شورای شهر هستیم ولی اجازه نداریم در مورد همه چیز تصویب کنیم، یکسری اختیارات خاص داریم و در حوزه اختیارات خودمان باید چیزی را تصویب کنیم که لازم الاجراست.
امینی زاده این بار سوال کرد: شورای شهر اختیار ما نیست؟ و نادری گفت: در حضور رییس کل و معاون دادگستری موضوعی را مطرح کردم که برخی دوستان شورای شهر میگویند مساله ای را تصویب کنیم و انجام شود اگر تصویب کردیم لازم اجرا میشود نظر شما چیست؟ و مقام قضایی به صراحت که شما هم بودید گفت در این زمینه اجازه ندارید.
رییس شورای شهر کرمان گفت: نحوه بیان مسائل طوری است که شنونده تصور میکند کسی که در مورد نحوه اجرای شفافیت صحبت میکند خودش مشکل دارد در حالی که بشخصه دوست دارم این کار انجام شود و کسانی که در جلسات نیستند افراد دیگری هستند.
سنگ روی سنگ بند نمیشود
این بار بابایی در تذکری اظهار داشت: اگر گزارش عملکرد منتشر شود رییس شورا و چناریان از منظم ترین اعضا هستند شاید من هم بی نظمی داشتم لذا مساله شخصی نیست اما اگر بخواهیم مصوبه شورای شهر که به تایید هیات تطبیق رسیده را بگوییم قانونی نیست سنگ روی سنگ بند نمیشود.
وقتی بحثها بالا گرفت، حسین چناریان عضو دیگر شورای شهر به نوعی وساطت کرد و گفت: اختلاف نظر بین اعضا شورای شهر، جاری و ساری است و وجود دارد. از اعضا خواهش داریم راجع به برخی موضوعات و بحثهای دیگر برای مثال آیین نامه وقتی موضوعی را مصوب کردیم که همه یا تعدادی از اعضا درخواست دارند اجرایی شود، باید آن را اجرا یا اصلاح کنیم.
وی افزود: اگر قرار است به دلایلی اجرا نشود باید افرادی که موافق اجرا نیستند پیشنهاد اصلاحی بیاورند که اصلاح شود یا اجرا نشود لذا نیاز به این طور بحثها که هم وقت جلسه را بگیریم یا بعضا حاشیه ایجاد شود، نیست، یک عضو شورا (امینی زاده) اجرای موضوعی را درخواست دارد که قبلا به هر دلیلی آن را تصویب کردیم و خواسته است گزارش آن را ارائه کنند.
این عضو شورای شهر کرمان خطاب به رییس شورا گفت: درخواست دارم دستور دهید گزارش در کمیسیون یا خارج کمیسیون ارائه شود اگر گزارش به طریقی است که به نفع عمومی شوراست منتشر کنید، اگر ایراد دارد در کمیسیون بحث کنیم که به این دلایل صلاح نیست منتشر شود و اصل آیین نامه را اصلاح کنیم.
از حاشیه و اختلاف جلوگیری کنیم
وی اظهار داشت: درست است این کارها وقت گیر است اما حاشیه درست نمیکند، بحث و اختلاف نیز بین اعضا پیش نمیآید مردم هم این بحثها را میشنوند، فکر میکنند چه اتفاقی افتاده در حالی که هیچ اتفاقی نمیافتاد. خیلی از دوستان در این چهار سال زحمات خود را کشیدند و زحمات متفاوت بوده در نهایت برخی اعضا تمایل دارند گزارش آماده شود و اشکالی ندارد.
امینی زاده مجدد گفت: بحث یک منش است؛ رییس شورا برای مصوبه شورا احترام قائل نیست و مصوبه هفته قبل آمده به صحن و رای گرفته ولی شما نگه داشتید. دو مصوبه از کمیسیون حقوقی آمده در صحن از جمله مربوط به شرکت پسته و تصویب شده که رییس شورا از طریق شورای حفظ حقوق بیت المال پیگیری کند، چرا انجام شده است؟
وی افزود: شما میگویید نظر من است و نظر اکثریت شورا را کنار میگذارید؛ قانون وجه المصالحه بین اختلافات شده در حالی که قانون تکلیف را مشخص کرده و گفته وقتی مصوبه شورا در هیات تطبیق تایید شود لازم الاجراست دو بار هم رفته ولی اجرا نمیکنید.
رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر کرمان گفت: میگویید مساله ای ندارم. مگر کسی مساله را شخصی کرد؟ شما بگویید چرا مصوبه را اجرا نمیکنید هیچ پاسخی هم نیست سه مثال زدم که چرا مصوبات شورا اجرا نمیشود بعد انتظار داریم شهردار به مصوبات شورا احترام بگذارد و اجرا کند، معلوم است که آنها هم اجرا نمیکنند.
نادری رییس شورا هم پاسخ داد: در مورد شرکت پسته گفتم که پیگیری شده و مگر باید برای شما نامه بنویسم؟ قرار شد ابعاد آن دقیقا مشخص شود.
وی افزود: در رابطه با شفافیت هم موافقم و به نفع مردم است و ضرری ندارد ولی نظرات در شورا متفاوت است. این قانون نیست و چه دلیلی دارد شورا را به هم بریزیم بنابراین باید یک اقناعی بوجود بیاید.
بررسی این دستور کار در نهایت بدون اعلام نظر مشخص به پایان رسید و دبیر شورا گفت که تهیه گزارش شفافیت عملکرد اعضا شورا پیگیری میشود.
طرح اصلاح هندسی میدان شورا تصویب شد
دستور کار دیگر جلسه امروز شورای شهر کرمان پیشنهاد شهرداری مبنی بر طرح اصلاح هندسی میدان شورا و معابر اطراف آن بود که دبیر شورای شهر در این باره گفت: در این طرح اصلاحی قرار است خیابان ابوحامد (شهید کامیاب) و خیابان کار حد فاصل چهارراه پمپ بنزین تا چهارراه مهدیه از سمت غرب به شرق یکطرفه شود و از چهارراه مهدیه به چهارراه حافظ نیز یکطرفه سازی دارند و یکسری اقداماتی که پیرامون این معابر در نظر گرفتند.
موسوی افزود: موضوع در کمیسیون عمران و شهرسازی شورا مطرح و با پنج رای موافق اعضای این کمیسیون مقرر شد شهرداری با در نظر گرفتن مسائل ذینفعان بخصوص تاثیرات اجتماعی طرح از جمله در محلات و کسبه به صورت میدانی با در نظر گرفتن پارکینگهای مورد نیاز و اطلاع رسانی کامل به شهروندان با حساسیت و دقت نظر لازم برابر مقررات اقدام لازم را انجام دهد.
رییس شورای شهر کرمان نیز سوال کرد: آیا شورای شهر و شهرداری بدون ارجاع به شورای ترافیک میتواند راسا در این زمینه اظهارنظر کند؟ تصور میکنم شدنی نیست که چناریان، امینی زاده و ایرانمنش سه عضو شورا گفتند: الزام این است که اول شورای شهر نظر دهد و شورای ترافیک هم مقرر کرده اول نظر شورا ارائه شود.
موسوی عضو شورا توضیحات بیشتری درباره این پیشنهاد شهرداری ارائه کرد و گفت: پیشینه این کار مربوط به سال ۱۳۹۸ است و در آن مقطع طرحی پیشنهاد شده بود مبنی بر پیاده راه کردن حد فاصل میدان بسیج تا چهارراه عباسپور و یک سابقه قبلی داشت از چهارراه پمپ بنزین به سمت یخدان مویدی و خیابانی که مخابرات داخل آن است به صورت میدان مجازی یکطرفه سازی صورت گیرد و حدفاصل چهارراه حافظ و چهارراه مولوی هم یکطرفه از سمت شمال به جنوب شود که طرح اولیه بوده و تا امروز به سرانجام نرسیده است.
وی افزود: با توجه به استقرار استانداری و شهرداری در اطراف میدان شورا و سایر کاربریهایی که در آن محدوده شکل گرفته قبلا مطرح بود که آیا پارکینگهای مدنظر تامین شده و موضوع پیاده راه هم الان توسط شهرداری مطرح نیست و فقط یکطرفه سازی را مطرح کردند دلایلشان هم این است که چند مشکل داریم از جمله دور زدن اتوبوس در یکی از تقاطعها و وضعیتی که مقابل بیمارستان مهرگان در خیابان ابوحامد است.
پلیس راهور وضعیت بیمارستان مهرگان را سامان دهد
دبیر شورای شهر کرمان گفت: اینکه به خاطر یکی دو ایراد در نقطه ای از شهر یک محدوده ای را تحت تاثیر قرار دهیم به نظرم کارشناسی و فنی نیست. اگر جلوی بیمارستان مهرگان بی نظمی است وظیفه پلیس راهنمایی و رانندگی است که نظم را برقرار و تردد را تسریع کند.
وی بیان کرد: آثار و تبعات یکطرفه سازی بر محلات و کسبه و معابر اطراف هم دیده نشده و از جهت اینکه طرح جامع ترافیک را دنبال میکنیم و قرار است به زودی تعیین تکلیف شود بهتر است این طرح که از سال ۱۳۹۸ اجرا نشده این چند ماه هم مسکوت بماند.
اما امینی زاده عضو شورای شهر گفت: دوستان شهرداری وضعیت را در مولفههای مختلف بررسی و تنها نگرانی که ابراز کردند تقاطع ابوحامد با مهدیه بوده که همچنان دوطرفه است اما طبق شواهد علمی که شهرداری ارائه کرده مدت زمان سفر در سه، چهار چراغ قرمز که حذف میشود کاهش مییابد.
در ادامه رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر کرمان گفت: نامه ای که از شهرداری آمده بود در کمیسیون بررسی شده و نگرانیهای شورا در این پیشنهاد آمده است.
اثرات اجتماعی طرح دیده شود/ میدان رویدادی
ایرانمنش افزود: کاملا موافق هستیم که طرح آزمایشی اجرا و اثرات اجتماعی آن در محلات و رفت و آمدها و وضعیت اقتصادی کسبه دیده شود همچنین نظر شورای ترافیک گرفته شود. شورای شهر نمیتواند نظر کارشناسی بدهد و کلیات موضوع را تصویب کردیم و با حساسیتهایی که در مصوبه پیشنهادی هم آوردیم شهرداری پیگیری کند.
وی گفت: اگر کارشناسان به این نتیجه رسیدند که طرح به نفع شهر است و ترافیک را تسهیل میکند انجام شود لذا مصوبه ما الزام آور نیست که از فردا کار انجام شود بلکه باید همه جوانب کار در نظر گرفته شود و ما در این موضوع تابع نظر کارشناسی هستیم.
رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه گذاری شورای شهر کرمان هم گفت: در طرح جامع، محدوده میدان شورا را با وجود حسینیه ثارالله و استانداری و شهرداری به عنوان میدان رویدادی پیشبینی کردند و قرار است در طرح جامع این میدان بزرگ در شهر کرمان به عنوان یک میدان برای رویدادهای خاص و مناسبتی در نظر گرفته شود.
چناریان اظهار داشت: همین الان به دلایلی در مناسبتهای خاص ادامه خیابان پاسداران به سمت بسیج تا چهارراه عباسپور بسته میشود برای همین میدان شورا باید کارکرد و کاربردی خود را ایجاد کند و این خیابان هم به عنوان یک پیاده راه ایجاد شود.
طرح ترافیکی مجازی اطراف میدان شورا
وی افزود: طرحی که الان ارائه شده این است که یک طرح ترافیکی مجازی اطراف میدان شورا ایجاد شود و پیاده راه کردن از میدان بسیج تا چهارراه پاسداران نیز مکمل میدان است که به نظرم طرح قابل توجه در مرکز شهر است که باید به تدریج ایجاد شود.
عضو شورای شهر کرمان گفت: شاهد بودید همیشه طرحهای ترافیکی و تغییر مسیرها هنگام اجرا یکسری مسائل دارد که باید مدیریت و اطلاع رسانی کنیم. اگر قرار است میدان رویدادی و بزرگ برای مناسبتهای خاص و تجمع پیش بینی کنیم، باید کمک کنیم این کار انجام شود البته اینکه اعضای شورا گفتند مطالعات و کار کارشناسی نیز ضروری است.
بابایی دیگر عضو شورای شهر هم گفت: قبلا که این پیشنهاد مطرح شد مخالف بودم چون مطالعات آن مربوط به سال ۱۳۹۸ بود ولی الان مطالعات بهروز شده است. نگرانی دوم جایگزینی پارکینگهایی بوده که اکنون در میدان شوراست.
وی گفت: نگرانی دیگر نسبت به تبعات اجتماعی طرح است که در مصوبه کمیسیون عمران و شهرسازی آمده باید در نظر گرفته شود هم زمان سنجی مناسب برای اجرا و هم اطلاع رسانی مناسب به مردم که چه اتفاقی میافتد و چه مشکلاتی را حل میکند، با توجه به اینکه کریدور شرق به غرب در کرمان را به صورت مناسب نداشتیم با این طرح از مهدیه تا میدان آزادی ایجاد میشود.
این پیشنهاد شهرداری با پنج رای موافق، یک رای مخالف و ۲ رای ممتنع به تصویب رسید.
هیات تطبیق میتواند اعلام مغایرت کند
دستور کار دیگر جلسه امروز شورای شهر کرمان مربوط به نامه هیات انطباق درخصوص مصوبه قبلی شورا در مورد موضوع قدرالسهم یکی از شهروندان بود که دبیر شورا در این باره گفت: در این نامه آمده در ارتباط با اسناد عادی و قدرالسهم از اسناد ۶ دانگ که قبلا هم مواردی در شورا داشتیم طی نامه ای از استانداری استعلام کردند و تا دریافت پاسخ، از اجرای مصوبه خودداری شود.
رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان به این رای هیات تطبیق فرمانداری واکنش نشان داد و گفت: صراحت ماده ۹۰ قانون انتخابات شوراهاست که هیات تطبیق باید در مورد مصوبات شورا با ذکر موارد و مستدل، اعلام مغایرت کند. الان استدلال و موردی میبینید؟
امینی زاده ادامه داد: بارها گفتم اینکه هیات تطبیق فرصت ۱۴ روزه خود را توسعه دهد و بگوید تا زمان دریافت پاسخ از اجرای مصوبه خودداری کنید، خلاف قانون است. هفته گذشته هم اتفاق افتاد و هیات تطبیق نه ۱۴ روزه که در فرصت چهار ماه به ما جواب داده و مصوبه را نگه داشتید که در شان شورا نیست.
وی گفت: قانون یک فهمی دارد و ۶ نفر از اعضا شورا هفته گذشته این فهم را پذیرفتند که مصوبه مشابه موضوع امروز باید به شهرداری ابلاغ شود لذا هیات تطبیق از صلاحیت قانونی خود فراتر رفته و قابل قبول نیست؛ در مورد این مصوبه هم رای دهید برای اجرا به شهرداری ابلاغ شود.
چناریان عضو دیگر شورای شهر کرمان گفت: برداشت دوستان از قدرالسهم اشتباه است و قانونی نیست. ما در مورد املاکی صحبت میکنیم که یقین داریم قدرالسهم شهرداری را نپرداختند و ۶ دانگ هم نیستند و املاکی به صورت قانونی بدهی دارند.
وی اظهار داشت: قانون تصریح کرده کسی که بدهی خود را نپرداخته در زمان مراجعه به شهرداری باید قدرالسهم خود را بپردازد. اینکه الان براساس یک موضوع دیگر تفسیر میشود که ۶ دانگ هستند یا نه، سند دارند یا ندارند این انحراف از قانون و دور زدن قانون و نرسیدن شهرداری به حقوق خود است.
رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه گذاری شورای شهر کرمان افزود: در سه سال گذشته موارد تایید شده متعددی در همین ارتباط و در همین نقطه داشتهایم.
رامین امیرمداح، معاون مالی و اقتصادی شهرداری کرمان که به جای شهردار در جلسه حضور داشت، نیز گفت: حداقل ۱۵ سال است که هر سال قانونی ابلاغ میشود که شهرداری فقط در مورد اسناد رسمی و ثبتی میتواند جوابگو باشند و اسناد دستی مفهوم خاصی ندارد.
در نهایت با توجه به اینکه درباره این مصوبه اعلام مغایرت نشده بود، به رای گذاشته نشد تا در یک هفته آینده پیگیری شود.
سایر مصوبات شورا
نامه شهرداری کرمان درخصوص اعمال تخفیف در پرداخت بهای خدمات مورد درخواست مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان در پروژه مسکن ملی افراد تحت پوشش این نهاد نیز مطرح شد و اعضا شورا با هشت رای موافق تصویب کردند با توجه به اینکه در یک مجموعه و دارای نقشه یکسان هستند، مبالغ اعم از بهای خدمات و عوارض مربوط دریافت نشود.
نامه دیگر شهرداری درباره اخذ عوارض خدمات شهری از اتباع و مهاجرین خارجی نیز مطرح و با هفت رای موافق تصویب شد در مورد اخذ عوارض از اتباع و مهاجرین خارجی، با دریافت عوارض براساس جدول ابلاغی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اقدام و گزارش هزینهکرد ۵۰ درصد مبالغ دریافتی به شورای اسلامی شهر کرمان ارسال شود.
دبیر شورا همچنین به نامه فرمانداری کرمان اشاره کرد و گفت: فرمانداری طی نامهای ایراداتی را درباره لوایح عوارضی شهرداری به شورا ارسال کرد که در دو کمیسیون حقوقی و بودجه مطرح شد.
موسوی افزود: پس از بررسی در کمیسیونهای بودجه و حقوقی و صحن علنی شورا، مقرر شد درخصوص لوایح عوارضی شهرداری کرمان، از آنجا که براساس ماده ۹۰ قانون انتخابات شوراها، در صورتی که در فرصت قانونی ۱۴ روزه، از سوی هیات تطبیق با ذکر مورد و بهطور مستدل نسبت به مصوبات شورای شهر، اعلام مغایرت صورت نگیرد، لازمالاجرا میشوند و با توجه به اینکه هیات تطبیق در این فرصت قانونی نسبت به لوایح عوارضی سال ۱۴۰۲، اعلام مغایرت نکرده؛ به فرایند قانونی مصوبات ایرادی وارد نبوده و فرایند قانونی را طی کرده است.
این مصوبه با هشت رای موافق و به عنوان جواب نامه به فرمانداری ارسال خواهد شد.
همچنین با رای موافق شورای شهر کرمان "محمد امین شمسی" رییس کمیسیون گردشگری و میراث فرهنگی به عنوان نماینده شورا در جلسات رسمی و کارشناسی شورای مشورتی بافت تاریخی شهر کرمان معرفی شد.
نظر شما