حسن افتخاری روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: اگر آن ۲ درصدی که بیشتر آنها دارای استخرهای شخصی و باغ ویلاها هستند مصرف خود را مانند پارسال ادامه دهند پیشبینی میشود که مبلغ قبوض آنها بیش از ۵۰۰ میلیون ریال باشد مگر این که اصلاحاتی انجام دهند.
وی ادامه داد: امسال گاز ویلاهایی که محل سکونت موقت بودند قطع شده است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: یکی از نکات مهم در بحث مصرف گاز طبیعی، رعایت دمای رفاه است که بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد است و اگر دمای محیط کار یا زندگی بیشتر از ۲۱ درجه باشد هیچ نفعی برای سلامتی مردم ندارد و برای بخشی از جامعه، به ویژه کودکان خردسال و افراد مسن، مضر است.
افتخاری افزود: در حوزه گاز، اولویت نخست، رعایت الگوی مصرف ارگانهای دولتی و بخشهای حاکمیتی است و بر اساس بخشنامه معاون اول رییس جمهوری، اقدامات نظارتی برای کاهش مصرف در ادارات باید انجام شود.
افتخاری افزود: انتظار ما این است که در دستگاههای دولتی، دمای رفاه رعایت شود و بعد از وقت اداری و روزهای تعطیل، سیستمهای گرمایشی خاموش شود و تا کنون گاز حدود ۳۵۰ اداره به علت عدم رعایت بخشنامه قطع شده است.
وی با بیان این که اندازهگیری دمای رفاه و خاموش بودن سامانههای گرمایشی در روزهای تعطیل را به طور جدی پیگیری میکنیم اضافه کرد: سامانهای به عنوان "سامانه سوت زنی" یا نظارت مردمی راهاندازی و از مردم خواسته شده است که با مراجعه به سایت گاز استان، گزارشهای خود را اعلام کنند و مشخصات گزارشدهندگان نیز محفوظ میماند.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: گروههایی از بسیجیان و حراست اداره ها موظف به کنترل این موضوع هستند و در کنار بحث اداری، ما از رستورانها نیز انتظار داریم که گاز طبیعی، که سرمایه ملی است در فضای باز سوزانده نشود که خوشبختانه اصناف پای کار آمده و به صورت داوطلبانه این موارد را جمعآوری کردند.
خراسان رضوی با حدود ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار مشترک پس از تهران بزرگ دارنده بیشترین مشترک گاز کشور است.
نظر شما