به گزارش گروه علمی ایرنا، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی در حاشیه افتتاح سومین دوره از نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیتهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: بیش از ۵۰۰ شرکت برای حضور در پارک علوم و فناوریهای نرم اعلام آمادگی کردند؛ اما به دلیل برخی مشکلات مالی، تنها ۱۵۰ شرکت در این پارک مستقر شدند.
حسن مسلمی نائینی در این مراسم با حضور فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، سیدعباس صالحی امیری، وزیر صنایعدستی، گردشگری و میراث فرهنگی و حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی همواره کمک به رفع مشکلات کشور و مردم را در اولویت خود قرار داده است. با همین نگاه، جهاد دانشگاهی در زمان جنگ و در دوره تنگناها به تولید تجهیزات هوایی و صنایع نظامی اقدام کرد. با وجود دامنه متنوع فعالیتهای این نهاد در بخشهای صنعتی و عمرانی، همواره پیوست فرهنگی نیز مدنظر قرار گرفته است.
گردش مالی ۲۰ هزار میلیارد تومانی شرکتها در پارک ملی علوم و فناوری نرم
رئیس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز در حاشیه افتتاح سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان در محل دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی از گردش مالی ۲۰ هزار میلیاردتومانی ۱۵۰ شرکت دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه خبر داد.
محمدحسین ایمانی خوشخو، تاکید کرد: پارک علم و فناوری و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی به دنبال ماهیت فرهنگی و ملی نسبت به سایر پارکهای کشور، در بین ۴۲ پارک علم و فناوری موجود از ویژگی منحصر به فردی برخوردار است.
دبیر سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان جهاد دانشگاهی گفت: نظر به اهمیت فعالیتهای فرهنگی در سطح بینالمللی و گردش مالی بالای این بخش، باید توجه ویژهای به این بخش داشت. به عنوان مثال صنعت موسیقی در ایران گردش مالی قابلتوجهی ندارد، اما طبق آمارهای ارائهشده، گردش مالی این صنعت در سطح جهانی چشمگیراست.
وی با بیان اینکه، این شرکتها در سطح بینالمللی هم فعالیت دارند و حتی یکی از این شرکتها با تولید انیمیشن در هند توانسته جایگاه مناسبی به لحاظ تولید محتوا در این کشور کسب کند، افزود: این وضعیت انگیزهای برای دریافت مجوز پارک صنایع نرم و فرهنگی ایجاد کرده و بر همین اساس اقدامات و رایزنیهای متعددی برای حمایت از این حوزه درحال انجام است.
به گفته وی، خوشبختانه تاکنون بیش از ۱۵۰ شرکت فعال در صنایع فرهنگی نرم و علوم انسانی در پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی مشغول شده اند.
ایمانی خوشخو گسترش فعالیتهای بینالمللی در حوزه صنایع خلاق را بسیار مهم خواند و گفت: در حوزه همکاریهای بریکس و تعاملات فرهنگی میان اعضا، پیشنهاداتی ارائه شده که با توجه مزیت های نسبی و شاید مطلق کشور در حوزه صنایع نرم و فرهنگی امیدواریم این اقدامات با حمایت های دولت بیشتر تقویت شود.
سومین دوره از نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیتهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی با هدف معرفی خدمات، محصولات و توانمندیهای شرکتها و استارتآپهای این حوزه، ایجاد ارتباط صندوقهای مالی و سرمایهگذاری با شرکتهای خلاق و دانش بنیان، ارتباط و انتقال تجربه بین فعالان زیست بوم فناوری و آشنایی عموم علاقهمندان با فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، ۱۷ تا ۱۹ دی ماه در مرکز نمایشگاهی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میشود.
این رویداد نمایشگاهی، هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۶ پذیرای مدیران، کارشناسان و فعالان کشور در حوزه های مختلف علمی، فناوری، صنعتی و فرهنگی و همچنین دانشگاهیان و علاقمندان به صنایع فرهنگی و فناوریهای نرم است.
ارائه محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان و خلاق عضو پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری نشستهای تخصصی مرتبط با زیست بوم فناوری و نوآوری ایران، از جمله برنامههای روزانه این نمایشگاه است.
بر اساس اعلام پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی، علاقهمندان به بازدید از این نمایشگاه سه روزه، میتوانند به نشانی خیابان اشرفی اصفهانی، نرسیده به همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، مرکز نمایشگاهی دانشگاه علم و فرهنگ و یا برای کسب اطلاعات بیشتر، به وبسایت www.iccip.ir مراجعه کنند.
نظر شما