به گزارش ایرنا،مدیرعامل شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد در این آیین با اشاره به اینکه در این طرح چهار کیلومتر شبکه توزیع آب روستا اصلاح و مرمت می شود گفت: این طرح با ۳۰میلیارد ریال اعتبار اجرا می شود.
امید صالحی افزود: افزایش ضریب سلامت برای ساکنان این روستا و پیشگیری از هدررفت آب از مهمترین مزایای اجرای طرح اصلان شبکه آب روستای چهارراه آل طیب است.
وی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای اصلاح شبکه آب شهرستان لنده اختصاص یافته است.
صالحی تصریح کرد: طرح اصلاح شبکه روستای مونه و شیتاب نیز با سرمایه گذاری ۵۰میلیارد ریالی در حال اجرای مراحل مناقصه است و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
فرماندار لنده نیز در این آیین با اشاره به طرح های اثربخشی که در حوزه آب و فاضلاب شهرستان لنده در دست اجراست، خواستار شتاب بخشی در بهره برداری و وارد مدار شدن این زیرساخت ها شد.
سید محمد تقوی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نگاه ویژه ای به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته دارد،عنوان کرد: در سطح استان نیز باید شهرستان های نوپا و مناطق دورافتاده ویژه تر دیده شود.
وی ابراز امیدواری کرد: با نگاه سازنده دولت چهاردهم و توزیع عادلانه اعتبارات شاهد رونق مناطق روستایی و شهرهای کوچک باشیم.
شهرستان گرمسیری لنده با ۲۲ هزار نفر جمعیت و ۸۲ روستای دارای سکنه در حدود ۲۰۰ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما