به گزارش خبرنگار ایرنا، مرضیه یونسی روز سه شنبه در نشست شورای حقوقی روسای شعب و دستگاه های متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همدان اظهار کرد: طی ۹ ماهه امسال ۲۹۶ پرونده قاچاق سوخت به اداره کل ارجاع و ۲۹۵ پرونده رسیدگی و منجر به صدور رای شده که میزان محکومیت صادره در این خصوص ۱۹۶ میلیارد و ۶۴۷ میلیون ریال بوده است.
وی با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی مصادیق قاچاق از طریق بسترهای رسانه ای، گفت: عمده مسائل مربوط به قاچاق کالا در زمینه سوخت مشاهده می شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: قاچاق کالا و ارز و جلوگیری از قاچاق سوخت در کشور مشکلاتی جدی ایجاد کرده و مبارزه با این پدیده همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده که مستلزم تلاش بیشتر در برخی حوزهها، درایت، خطرپذیری و داشتن برنامه منسجم و منظم است.
یونسی اظهار کرد: از مهم ترین ارکان در مسیر مبارزه با قاچاق کالا و ارز هماهنگی دستگاه های متولی امر است و تشکیل این جلسه بر هم افزایی، همفکری، هماهنگی و تبادل اطلاعات و همچنین انجام قاطع مسوولیت های قانونی توسط دستگاه های متولی تاکید دارد.
وی ادامه داد: قاچاق سوخت همواره به معیشت و اقتصاد مردم آسیب وارد میکند و برای جلوگیری از قاچاق و مبارزه با آن مشارکت مردم نیز موثر و راهگشاست.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: این نشست حقوقی به دعوت تعزیرات حکومتی و با حضور رییس شرکت ملی نفت و کارشناسان این شرکت برگزار و پس از بیان نقطه نظرات و مشکلات در جلسه و جمع بندی مباحث مطروحه، توصیه و پیشنهادات لازم برای اجرای قوانین در خصوص مبارزه با قاچاق سوخت ارائه شد.
نظر شما