لزوم تدوین سند جامع راهبردی روابط عمومی‌ها در خراسان جنوبی

بیرجند - ایرنا - مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی در نشستی با حضور استاندار به گفت و گو پرداخته و در فضایی صمیمی بر لزوم تشکیل شورای روابط عمومی‌ها، تدوین سند جامع راهبردی و استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا سالن شهید رجایی استانداری خراسان جنوبی روز سه‌شنبه محفلی برای نشست صمیمی استاندار با مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان بود.

سید محمدرضا هاشمی که پنجم آذر سال جاری سکان استانداری خراسان جنوبی را به دست گرفت در مدت ۴۲ روز گذشته، نشست‌های مختلفی را با گروه‌ها و اقشار مختلف جامعه از جمله فعالان فرهنگی و هنرمندان تا فعالان اقتصادی، معدنکاران، فعالان حوزه گردشگری، کشاورزی، مرزنشینان و فعالان بازارچه‌های مرزی، علما و ائمه جمعه داشته و در این دید و بازدیدها علاوه ‌بر شنیدن درد دل این افراد، با مصائب و مشکلات استان نیز آشنا شده است.

نماینده عالی دولت در استان خراسان جنوبی امروز ۱۸ دی نشست صمیمی با مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان را در دستور کار قرار داد،

در حالی که آغاز به موقع جلسات یکی از دغدغه‌های سید محمدرضا هاشمی در تمامی جلسات است و استاندار راس ۱۳:۳۰ آماده ورود به سالن جلسه بود اما تاخیر برخی مدیران روابط عمومی موجب شد تا نخستین نشست صمیمی استاندار خراسان جنوبی ۲۰ دقیقه تاخیر آغاز شود.

در ابتدای این نشست پس از پخش سرود جمهوری اسلامی و زیارت امام رضا (ع) با دعوت مجری، سرپرست معاونت روابط عمومی، تشریفات و بین الملل دفتر استاندار که پنجم دی جاری منصوب شده بود پشت تریبون رفت.

احمد درمحمدی گفت: از حسن اعتماد استاندار که این وظیفه سنگین و خطیر را به من سپردید قدردانی می‌کنم و امیدواریم امانت دار خوبی باشیم و بتوانیم قدم خیری در جهت کمی و کیفی روابط عمومی برداریم.

وی که تمایل داشت وقت خود را در اختیار سایر روابط عمومی‌ها قرار دهد افزود: همایش روابط عمومی‌ها به صورت زمانبندی شده و فصلی برگزار خواهد شد.

لزوم تدوین سند جامع راهبردی روابط عمومی‌ها در خراسان جنوبی

سرپرست معاونت روابط عمومی، تشریفات و بین الملل دفتر استاندار با بیان اینکه ظرف یکماه آینده گردهمایی دوم با موضوع انتخاب هیات رییسه روابط عمومی‌ها برگزار می‌شود افزود: در این زمینه کمیته‌های ارزیابی، مراسم، تشریفات و اطلاع رسانی زیرمجموعه شورای روابط عمومی تشکیل می‌شود.

وی حضور استاندار خراسان جنوبی را با برکت دانست و تصریح کرد: رویکرد رسانه‌ای استاندار باعث می‌شود موتور محرکه روابط عمومی‌ها روشن شود و از این طریق روابط عمومی‌ها به عنوان یکی از محورهای اصلی امیدآفرینی به تکاپو و حرکت بیشتر واداشته شوند.

مسئول روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: در دو ماه اخیر تکریم مردم و پاسخگویی به درخواست‌های مردمی به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی استاندار مطرح شده و این مهم توسط روابط عمومی‌ها نیز باید با جدیت پیگیری شود.

وی اضافه کرد: در این خصوص ستون "حرف مردم" به عنوان یک راهکار در دستور کار قرار دارد، مطالبات از طریق رسانه‌ها بازنشر و توسط مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی پیگیری و به نتیجه خواهد رسید.

مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی هم گفت: یکی از بارزترین شاخصه‌های روابط عمومی در دستگاه‌های اجرایی سختی کار آنها است.

لزوم ارزیابی روابط عمومی‌ها

پیمان حاجی‌رضایی با بیان اینکه حرمت امامزاده به متولی آن است، افزود: ارتقا جایگاه معاونت روابط عمومی حوزه استاندار به اداره کل استانداری ضروری است.

وی بیان کرد: ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها اهمیت زیادی دارد در حالیکه از سه سال قبل این مهم انجام نشده است.

وی یکی از چالش‌ها مدیران روابط عمومی را عدم استقلال آنان برشمرد و بیان کرد: یکی دیگر از چالش‌ها کمبود نیروی انسانی و محدودیت‌های مالی و اعتباری است.

مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی عنوان کرد: سند جامع راهبردی ارتباطات باید توسط مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی تدوین شود.

وی با بیان اینکه ضعف در ارتباط با رسانه‌ها از جمله معضلات روابط عمومی‌ها است عنوان کرد: در گذشته ارتباط بین مدیران روابط دستگاه‌های اجرایی خوب و مطلوب بود اما سال هاست این مهم نیز مورد بی‌توجهی واقع شده است.

لزوم تدوین سند جامع راهبردی روابط عمومی‌ها در خراسان جنوبی

حاجی‌رضایی تاکید کرد: امید است با همدلی و همکاری مدیران روابط عمومی و حمایت مجموعه استانداری به نتیجه نهایی تقویت ارتباطات و تنویر افکار عمومی و برندینگ روابط عمومی در استان برسیم.

نگاه جنسیتی مانع ایجاد کار تیمی

مدیر روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی هم به تبعیض‌های جنسیتی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و افزود: این مهم انگیزه را در بین بانوان از بین برده است.

سمانه سالاری با بین اینکه برخی چالش‌ها به دلیل نگاه جنسیتی مانع ایجاد کار تیمی می‌شود افزود: در قوانین تامین اجتماعی به شرایط بانوان توجه شده است اما هیچکدام در حوزه روابط عمومی برای بانوان رعایت نمی‌شود.

وی بیان کرد: بانوان روابط عمومی با همه ظرافت‌ها، محدودیت‌ها و کوتاهی‌ها نسبت به مقام زن، اما روی پای خود ایستاده و با قدرت و با تکیه بر توانمندی‌های خود تلاش می‌کنند.

وی عنوان کرد: باید بر روی خطی حرکت کنیم که گاهی اوقات از قامت زن بیرون آمده و مانند یک مرد در مسیر تعالی حرکت کنیم.

جای خالی پیوست رسانه‌ای در دستگاه‌های اجرایی

وی با بیان اینکه مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی ارتباط موثری با رسانه‌ها ندارند عنوان کرد: از طرفی پیوست رسانه‌ای برای پروژه‌های دستگاه‌ها تعریف نمی شود در حالیکه اصل مهمی برای هر دستگاه اجرایی است.

مسئول روابط عمومی فرمانداری زیرکوه هم گفت: در حوزه روابط عمومی درگیر حداقل‌ها شده‌ایم در حالیکه اقدامات زیادی در حال انجام است.

همیشه از اصحاب رسانه و روابط عمومی‌ها خواسته شده نسبت به امیدآفرینی و اعتمادآفرینی در جامعه اقدام کنند در حالیکه هیچوقت مشکل آنها پیگیری نشده است.

مهدی آبادی افزود: همیشه از اصحاب رسانه و روابط عمومی‌ها خواسته شده نسبت به امیدآفرینی و اعتمادآفرینی در جامعه اقدام کنند در حالیکه هیچوقت مشکل آنها پیگیری نشده است.

وی ضمن پیشنهاد تشکیل شورای روابط عمومی‌ها در استان اظهار کرد: با توجه به شرایط جامعه نیاز است ارتباط بیشتر و بهتری بین روابط عمومی‌ و رسانه‌ها صورت بگیرد.

مسئول روابط عمومی اداره کل اقتصاد و دارایی خراسان جنوبی هم گفت: برای رسیدن به وفاق ملی یکی از راه‌ها توجه به روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی است.

فاطمه زیراچی افزود: از زمان روی کار آمدن استاندار تاکنون (۴۲ روز ) تعطیلی نداشته‌ایم و تمرکز استاندار بر روی اقتصاد و توسعه استان گذاشته شده است.

ضرورت تشکیل روابط عمومی‌های مرجع

وی خواستار تشکیل روابط عمومی‌های مرجع در استان شد و بیان کرد: در صورتیکه دستگاه‌های تابعه وزارتخانه‌ها یک روابط عمومی مرجع داشته باشند مسائل و موضوعات به صورت تیمی پیگیری و رفع خواهد شد.

لزوم تدوین سند جامع راهبردی روابط عمومی‌ها در خراسان جنوبی

مسئول روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی هم با اشاره به نقش هوش مصنوعی در تحول روابط عمومی‌ها گفت: هوش مصنوعی چالش‌های جدیدی را برای روابط عمومی ایجاد می‌کند اما می‌توان از این ظرفیت نهایت استفاده را برد.

خسروی افزود: هوش مصنوعی به‌ عنوان یک ابزار قدرتمند، به روابط عمومی کمک می‌کند تا کارآمدتر و مؤثرتر با مخاطبان خود ارتباط برقرار کند.

یکی از مزایای اصلی استفاده از هوش مصنوعی در روابط عمومی، افزایش سرعت و دقت در ارتباط با مخاطبان است لذا باید آن را جدی گرفته و از توانایی آن برخوردار شد.

در پایان نیز استاندار خراسان جنوبی پشت تریبون رفت و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی، آرزوی عمر با برکت و عزت برای رهبر فرزانه انقلاب و موفقیت و بهروزی

برای دولت چهاردهم، گفت: از اینکه در بین مجموعه مدیران روابط عمومی دستگاه‌های خراسان جنوبی هستم بسیار خوشحالم.

استاندار خراسان جنوبی از روابط عمومی‌ها به عنوان موتور محرکه دستگاه‌های اجرایی نام برد و گفت: روابط عمومی‌ها در جهت مردم‌داری، امیدآفرینی و اعتمادبخشی نقش مهمی بر عهده دارند به همین دلیل به عنوان خادم مردم استان جایگاه خاصی برای این مجموعه قائل هستم.

وی اظهار کرد: شاید وقت و دغدغه‌ای که برای انتخاب روابط عمومی استانداری صرف شد برای انتخاب معاون استاندار نشد، روابط عمومی‌ها باید مطالبه‌گری داشته و جایگاه خود را حفظ کنند.

در این نشست استاندار خراسان جنوبی نسبت به تشکیل شورای روابط عمومی‌های استان اعلام آمادگی کرد و مقرر شد ظرف یک ماه آینده مدیر روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، دغدغه‌ها و مشکلات روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان را شناسایی و احصا کند تا در شورای اداری مطرح و از مطالبات این قشر دفاع شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha