به گزارش ایرنا، فرماندار ویژه شهرستان ری در این مراسم با اشاره به واقعه ۱۸ دی، این روز را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست و گفت: این رویداد باعث شد تا شهرستان ری جایگاه ویژهای در تاریخ انقلاب پیدا کند، مردم ایران در مقابل طاغوت ستمشاهی برخاستند و به برکت خون شهدای ۱۸ دی این ایستادگی برجستهتر شد.
بیژن سلیمانپور با بیان اینکه شهرستان ری به نقش برجسته خود در تاریخ انقلاب افتخار میکند، اظهار داشت: ۱۸ دی یک راهپیمایی بزرگ و افتخارآفرین در شهرری شکل گرفت که بهعنوان مدالی درخشان بر سینه این شهرستان ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: شهدا کار خود را انجام دادهاند و ما نیازمند وصیتنامهها و پیامهای آنان هستیم، پیامهایی که بر حفظ حریم دین، آرمانهای عاشورا و ارزشهای دینی تأکید دارند و حفظ این ارزشها قدمی در راه شهدا است.
معاون استاندار تهران وظیفه کنونی مسئولان را حفظ نظام و انقلاب دانست و تاکید کرد: حفظ انقلاب بسیار دشوار است و ما با ۲ دشمن بزرگ خارجی و مشکلات داخلی از جمله تورم، بیکاری و آسیبهای اجتماعی مواجه هستیم. با این حال، اگر کوچکترین خطری ایران عزیز را تهدید کند، همگی پای ارزشهای انقلاب خواهیم ایستاد.
فرماندار ری در پایان بر تلاش مضاعف مسئولان برای ارائه خدمات بهتر به مردم و افزایش امید آنان به انقلاب تأکید کرد و گفت: با یک باور مشترک برای انقلاب بکوشیم و مردم را با خدمات شایستهتر امیدوار کنیم.
همچنین همزمان با ۱۸ دیماه، سالروز حمله نیروهای گارد شاهنشاهی به تظاهرات مردم مسلمان شهرری در واپسین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار سه تن از شهدای این روز باحضور مسئولین و خانواده های معظم شهداء در قطعه ۲۱ بهشت زهرا (س) برگزار شد.
در این مراسم که باحضور بیژن سلیمانپور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، دادستان عمومی و انقلاب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران، فرمانده ناحیه مقاومت حضرت عبدالعظیم (ع)، بخشدار کهریزک، بخشدار خاوران، شهردار منطقه ۲۰، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و سایر مسئولین شهرستان ری برگزار شد، مزار شهیدان کوهی نژاد، سبزعلی و ملکی عطرافشانی شد.
شهیدان قاسم سبزعلی، علی کوهی نژاد، عباس ملکی و اصغر طرق وردی از فرزندان ری روز ۱۸ دیماه سال ۱۳۵۷ بر اثر تیراندازی نیروهای گارد شاهنشاهی در تظاهرات مردم شهرری به درجه رفیع شهادت رسیدند و به عنوان شهدای پیشگامان انقلاب اسلامی معروف گردیدند که پیکرهای پاک سه تن از این شهیدان در قطعه ۲۱ بهشت زهرا سلام الله علیها به خاک سپرده شده است.
مردم مبارز شهر ری در روز ۱۸ دی ماه ۱۳۵۷ ساعت ۹ صبح در صحن حضرت عبدالعظیم (ع) گرد هم آمدند و پس از مقداری شعار دادن به سمت مرکز شهر حرکت کردند که تیراندازی عوامل رژیم علیه مردم شروع و عدهای از مردم زخمی و چهار نفر نیز شهید شدند.
نظر شما