به گزارش خبرنگار ایرنا؛ شرکت تولیدی منسوج "کیانکُرد" از صنایع پیشران شهرستان ملایر است که با اجرای طرحهای توسعهای و افزایش ظرفیت تولید، بیش از ۵۵ درصد از ظرفیت تولید منسوجات تایر کشور را به خود اختصاص داده است، سهمی عظیم در صنعت لاستیک کشور که عرصه تولید و اشتغال این شهرستان رقم خورده است.
این شرکت تولیدی با ظرفیت سالانه هشت هزار و ۱۰۰ تُن اولین تولید کننده پارچه استخوانبندی تایر در ایران است که جنس این منسوجات از نایلون ۶، نایلون ۶۶، پلیاستر و یا ریون است و تاکنون موفق به اخذ گواهینانههای معتبر شده است.
اشتغال مستقیم ۲۲۰ نفر در شرکت کیانکرد
ظرفیت تولیدی شرکت پس از رفع تنگناها اکنون به ۱۰ هزار تُن تاب بافت و ۹ هزار تُن آغشتهگری در سال رسیده است و با راهاندازی خط تولید جدید در سال گذشته، هم اکنون تامین کننده بیش از ۵۵ درصد نخ تایر کشور است.
سرمایهگذار شرکت کیانکُرد روز چهارشنبه در بازدید فرماندار ویژه ملایر از این واحد تولیدی اظهار کرد: پارچه استخوانبندی تایر به عنوان محصول تولیدی این کارخانه یکی از اجزاء لازم در ساختار تایر است، شرکت کیانکُرد دارای ظرفیت ۱۰ هزار تُن نخ تایر در انواع نایلون ۶؛ ۶۶، پلیاستر، رایون و منسوج استخوان بندی تسمه نقاله در ساختارهای یک لا، ۲ لا و چند لا مطابق مشخصات فنی مشتری است.
«محسن ملکی» افزود: این شرکت مسوولیت بخش مهمی از تامین پارچه استخوانبندی تایر در بازار داخلی را عهدهدار است و مشتریان عمده تایر دنا، آرتاویل تایر و یزد تایر است.
وی ادامه داد: سالنهای تولید شامل بخش تابندگی، بافندگی و آغشتهگری است که نخهای وارداتی ابتدا تابیده و در بخش دوم بافته و نهایتا در سالن دیگری عملیات آغشتهگری و قرارگیری در کورهها با حرارت بالا برای پخت و تولید محصول نهایی قرار داده میشود.
عمدهترین مشکل کاهش گاز و برق تحویلی به واحد است که موجب کاهش میزان تولید و عدم تحویل به موقع سفارشها به مشتریان میشود، این در حالیست که این واحد در سه شیفت فعال است.
سرمایهگذار شرکت کیانکُرد بیان کرد: سال گذشته طرح توسعه این شرکت با سرمایهگذاری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید که میزان تولید را افزایش داد و در حال حاضر ۲۲۰ نفر به صورت مستقیم در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند.
ملکی گفت: عمدهترین مشکل کاهش گاز و برق تحویلی به واحد است که موجب کاهش میزان تولید و عدم تحویل به موقع سفارشها به مشتریان میشود، این در حالیست که این واحد در سه شیفت فعال است و از صد درصد ظرفیت خود برای تولید استفاده میکند.
وی ادامه داد: برای تامین برق مورد نیاز این شرکت و دیگر واحدهای وابسته، در صدد ایجاد نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی هستیم که پنج مگاوات آن برای کیانکُرد در نظر گرفته شده و نیازمند حمایت و همراهی مسوولان مرتبط برای اجرای این نیروگاه هستیم و در صورت اجرا، مشکل برق سه شرکت تولیدی وابسته رفع خواهد شد.
با مدیریت درست انرژی، نباید خللی در روند تولید ایجاد شود
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر نیز در این بازدید، تولید و اشتغال و سرمایهگذاری را از اولویتهای مهم دولت چهاردهم و به تبع آن در این شهرستان برشمرد و گفت: مدیران دستگاههای اجرایی هر آنچه میتوانند برای توسعه تولید، اشتغال و سرمایهگذاری، تولیدکنندگان را همراهی کنند.
«سیدرسول حسینی» اظهار کرد: وظیفه داریم برای سرمایهگذارانی که اهلیت آنها ثابت شده و در امر تولید اهتمام دارند، بسترها را فراهم کرده و حامی آنها باشیم.
وی فعالیت شرکت کیانکرد و سهم عمده این واحد در تولید نخ لاستیک در کشور را موجب افتخار دانست و افزود: سرمایه در گردش یکی از مشکلات عمده واحدهای تولیدی است که برای تامین آن باید از ظرفیت و توان نمایندگان مجلس و پیگیری این مشکل در سطح ملی استفاده کنیم.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با تاکید بر اینکه استاندار همدان به طور جد دغدغه تولید و اشتغال را دارد، ادامه داد: برای حل مشکل برق و گاز این واحد بزرگ تولیدی، باید نهایت همراهی با این مجموعه صورت گیرد و با مدیریت درست انرژی و توجه ویژه به واحدهای بزرگ تولیدی، اجازه ندهیم حتی یک لحظه تولید تعطیل باشد.
حسینی قول مساعد داد: در حوزه اجرایی پیگیریهای لازم را انجام میدهیم تا مشکلی در مسیر تولید این شهرستان ایجاد نشود.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر در حال حاضر دارای پنج شهرک و ناحیه صنعتی با ۲۲۳ واحد فعال و اشتغال پنج هزار و ۷۸۴ نفر است.
نظر شما