به گزارش ایرنا، آزاد طهماسبی روز چهارشنبه در این رابطه اظهار کرد: این اماکن شامل مجموعههای تجاری و مسکونی ناایمن هستند که نوع ناایمن بودن آنها نیز مشخص و اخطاریه ایمنی و لیست الزامات برای رفع مشکلات به مالکین داده شده است.
وی با بیان اینکه مشکل بیشتر این ساختمانهای ناایمن با تامین و نصب تجهیزات اعلام و اطفای حریق رفع میشود، گفت: تعدادی از این واحدها به دلیل پرتجمع و پرتردد بودند از حساسیت بیشتری برخوردار هستند.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج اضافه کرد: در همین راستا اخطاریه دوم با فاصله ۶ ماهه به این ساختمانها داده شده است اما با وجود ارسال دومین اخطار تعدادی از این واحدها هیچ واکنشی نشان نداده و عملا به اخطارها بیتوجه بودهاند.
وی با بیان اینکه سازمان آتشنشانی با توجه به عدم همکاری مالکین این ساختمانها اخطاریه سوم را هم برای آنها ارسال کرده است، افزود: بعد از اخطار سوم تعدادی از واحدها شروع به نصب و اجرای الزامات ایمنی کردهاند.
طهماسبی اضافه کرد: بازه زمانی یک ماهه مشخص برای ساختمانهایی که فرآیند ایمنسازی را شروع کردهاند تعیین شده است و به محض ایمنسازی کامل ساختمان از لیست ساختمانهای ناایمن سطح شهر خارج خواهند شد.
وی به معرفی ساختمانهای ناایمن با نصب بنر اشاره کرد و افزود: ۲ ساختمان از این ساختمانهای ناایمن و پرتردد و پرجمعیت هیچ توجهی به اخطارهای سازمان آتشنشانی نکردهاند از این رو در آخرین اقدام پلاکارد ناایمن بودن ساختمان را روی این ساختمانها نصب کردهایم.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج با اشاره به اینکه این روند تا بررسی کامل ساختمانهای سطح شهر ادامه دارد، گفت: در گذشته به صورت نوبتی و بنا به دستورالعملهای خاصی ساختمانهای شهر پایش میشد اما با توجه به حوادث ناگواری مانند پلاسکو و متروپل، حساسیت در بحث پیشگیری در این حوزه بیشتر شد.
وی یادآور شد: در ۲ سال اخیر اغلب مجتمعهای تجاری و مسکونی، برجها، پاساژها، هتلها، بازارچهها، خوابگاهها و دیگر محلهای پر تجمع و پرتردد بصورت مجدد مورد بررسی و پایش قرار گرفته شده است.
طهماسبی با بیان اینکه از ۵۰۰ ساختمان و مجتمع تجاری مسکونی سطح شهر بازدید شده است، گفت: براساس ارزیابیهای انجام شده ۱۵۰ ساختمان از این تعداد تازه ساخت و در حال انجام مرحله آخر پایان کار هستند و تاییدیه ایمنی را دریافت کردهاند.
نظر شما