به گزارش خبرنگار ایرنا، سید سعید شاهرخی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش در سالن جلسات استانداری اظهار کرد: برای تحقق این هدف تامین فضای آموزشی مناسب و ابزارهای لازم ضروری است، همچنین بحث آموزش و ترویج این رشتهها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه تنها ۲۰ درصد از دانشآموزان وارد دانشگاه میشوند، عنوان کرد: نباید باقیمانده دانش آموزان بدون مهارت دیپلم بگیرند، بلکه باید متناسب با علاقهمندی ظرفیتسازی انجام شود تا از مقطع دبیرستان حرفهای آموخته و بتوانند آنرا در مقاطع علمی بالاتر ادامه دهند.
استاندار لرستان افزود: بهترین زمان برای این آموزشها مقطع دبیرستان و هنرستان است و در این زمینه هدفگذاری صورت گرفته و مقرر شد، در کوتاهترین زمان ممکن شاهد افزایش حضور هنرجویان در هنرستانها باشیم.
شاهرخی با تاکید بر اینکه تا سال آینده باید حدود ۳.۵ درصد به تعداد هنرجویان هنرستانهای استان اضافه شود، یادآور شد: همچنین مقرر شده میزان جاماندگان از تحصیل مشخص و برنامهریزی جدی برای جهش در این حوزه انجام شود.
توسعه فضاهای آموزشی فنی نیاز لرستان است
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دانشآموزان فنی و حرفهای و کار و دانش ۳۸ درصد از کل دانشآموزان کشور را تشکیل می دهند، افزود: هدفگذاری برنامه ششم توسعه دستیابی به ۵۰ درصد تا پایان سال گذشته بوده است.
سید عیسی سهرابی عنوان کرد: این آمار هم اکنون در سطح کشور به ۴۵.۵ درصد رسیده و هنوز ۴.۵ درصد تا تحقق این هدف فاصله داریم ، ضمن اینکه برنامه هفتم توسعه نیز هدف ۵۰ درصدی را تعیین کرده است.
وی با بیان اینکه سهم دانشآموزان هنرستانی در ابتدای برنامه ششم ۲۶ درصد در استان بود، اضافه کرد: این سهم اکنون به ۳۳.۹ درصد افزایش یافته اما همچنان با هدفگذاری ۵۰ درصدی، ۱۶ درصد فاصله داریم و یکی از عوامل کلیدی برای تحقق هدفگذاری توسعه فضاهای آموزشی است.
نظر شما