۲۰ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۷
کد خبر: 85714909
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کیفیت گوشت بسته‌بندی در تهران افزایش می‌یابد

تهران بزرگ - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از تشکیل کمیته کارشناسی برای افزایش کیفیت گوشت بسته‌بندی در استان خبر داد و گفت: تصمیمات جدیدی درباره افزایش کیفیت این کالای اساسی که به صورت رایانه‌ای به مردم عرضه می‌شود در این کمیته اتخاذ خواهد شد.

به گزارش ایرنا از استانداری تهران، حشمت‌الله عسگری در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران همچنین با اشاره به درخواست شرکت‌های دانش‌بنیان برای هوشمندسازی در حوزه توزیع افزود: با رویکرد هوشمندسازی از ظرفیت بخش خصوصی در کنار دستگاه‌های دولتی در امر توزیع کالاهای اساسی استفاده خواهیم کرد.

وی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در شبکه توزیع کالاهای اساسی را اقدامی راهگشا در جلب رضایت‌مندی مردم دانست.

کیفیت گوشت بسته‌بندی در تهران افزایش می‌یابد


عسگری اظهار کرد: با توجه به درخواست‌هایی که از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان دریافت شده است، با رویکرد هوشمندسازی، از ظرفیت بخش خصوصی در کنار دستگاه‌های دولتی در امر توزیع کالاهای اساسی استفاده می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha