ایمن‌سازی بازار تهران به مشارکت دولت و بازاریان نیاز دارد؟

تهران بزرگ - ایرنا - بازار تهران بدون شک قلب اقتصادی پایتخت و حتی ایران است؛ لزوم ایمن‌سازی این بازار به ویژه در برابر آتش‌سوزی چند صباحی است که جدی‌تر گرفته شده و با خارج کردن برخی صنوف پُرخطر و بهسازی سیم‌کشی خطوط برق در حال انجام است اما این مهم به طور قطع مشارکت دولت، کسبه و بازاریان را بیش از پیش می‌طلبد.

به گزارش ایرنا، مجموعه بازار تهران مملو از مغازه‌ها، انبارهای قدیمی و ناایمن است که هر چند وقت یکبار آتش‌سوزی‌هایی در این اماکن رخ می‌دهد، موضوع ایمن‌سازی بازار تهران به عنوان قلب اقتصادی پایتخت در سال‌های اخیر مورد توجه دولت، مدیریت شهری و البته خود کسبه بوده است.

سریال تکراری حریق موجب شده که مسئولان بیش از پیش به ایمن‌سازی بازار تهران به خصوص در حوزه ترمیم سیستم سیم‌کشی برق بپردازند و بهسازی این خطوط را تا حد مطلوبی شاهد بوده‌ایم اما کافی به نظر نمی‌رسد و مشارکت بیشتر کسبه و بازاریان را نیاز دارد.

مشارکت دولت و بازاریان برای ایمن‌سازی بازار تهران

سرعت ایمنی‌بخشی بازار بزرگ تهران کُند است

علیرضا زاکانی، شهردار تهران چندی پیش درباره آخرین وضعیت ایمن‌سازی بازار تهران به خبرنگار ایرنا گفته بود: طرح ایمن‌سازی این مجموعه بزرگ اقتصادی دنبال می‌شود اما سرعت آن کُند است. به هرحال موضوع ایمنی بازار تهران با توجه به وسعت و موقعیت و سایر اقدامات، بسیار پیچیده است و نیاز به زمان دارد اما این طرح در حال پیگیری و اجرا است.

می‌توان گفت از یک سال قبل یکسری فعالیت‌های عمومی همچون ایمنی در پست‌های برق، برق‌رسانی و سیم‌کشی تا مقابل درب مغازه‌ها، حجره‌ها و پاساژها توسط اداره مربوطه شروع شد و به خوبی در حال انجام است. اما نکته بعدی سیم‌کشی و برق داخل خود مغازه‌ها است که برخی فرسوده شده و وقتی یک مکان حداقل بیش از ۵۰ سال قدمت داشته باشد نیاز دارد که سیستم سیم‌کشی و برق‌رسانی آن اصلاح شود.

واقعیت این است که شرکت برق منطقه‌ای در این راستا تلاش مطلوبی انجام داده و کمک‌کننده بوده اما خود بازاریان و صاحبان واحدهای تجاری در بازار بزرگ تهران هم باید بخواهند و در نوسازی و ایمن‌سازی همکاری و مشارکت فعالانه داشته باشند.

مشارکت دولت و بازاریان برای ایمن‌سازی بازار تهران

لازمه ایمنی بازار پایتخت ارائه برنامه‌های همه دستگاه‌های خدمات‌رسان

در تازه‌ترین تحول و پس از معرفی سرپرست فرمانداری جدید تهران از وی در مورد برنامه‌های پیش‌رو برای ایمن‌سازی بیشتر بازار تهران جویا شدیم تا روند فعالیت‌های موثر این مجموعه در راستای ایمنی‌بخشی به قلب اقتصادی پایتخت را بیشتر پیگیری کنیم و مردم هم از این موضوع اطلاع بیشتری کسب کنند.

حسین خوش‌اقبال روز جمعه درباره فعالیت‌های مرتبط با ایمن‌سازی بازار بزرگ پایتخت به خبرنگار ایرنا گفت: لازمه ایمنی بازار تهران این است که شهرداری، معاونت عمرانی و هم دستگاه‌های خدمات‌رسان برنامه‌های خود را به بهترین شیوه ارائه کنند و در نهایت به سمت و سویی پیش برویم که ایمن‌سازی انجام و مشکلات بازاریان و صاحبان کسب و کار در این مکان بزرگ تجاری کمتر شود.

وی یادآور شد: به طور یقین هرجا مشارکت مردم با دولت در راستای هر برنامه‌ توسعه‌ای و همچنین ایمنی‌بخشی همراه باشد، علاوه بر اینکه کارساز خواهد بود می‌تواند برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و ایمنی‌بخشی نیز موثرتر باشد.

سرپرست فرمانداری ویژه تهران و معاون استاندار ادامه داد: به طور قطع مشارکت بخش خصوصی و البته جذب بازاریان و صاحبان واحدهای تجاری در این مسیر می‌تواند به عنوان یکی از راهکارها و چاره‌ای کارساز برای ایمن‌سازی بازار بزرک پایتخت باشد، بنابراین حتی موفقیت در این امر را به همراه خواهد داشت.

بازار بزرگ تهران با وسعت ۱۱۰ هکتار اکنون بیش از ۶۰ هزار واحد تجاری را در خود جای داده است که به دلیل قدمت بالای این مرکز بزرگ اقتصادی، نیاز به ایمنی‌سازی در بخش مغازه‌های ناایمن و سیستم‌های برق این مجموعه بزرگ اقتصادی دارد.

اکنون در قلب پایتخت این واحدهای حوزه تولید و اقتصاد در محیطی به طور کامل غیرایمن فعالیت دارند که در صورت وقوع هر نوع حادثه‌ای احتمال بحران بزرگی را در بازار بزرگ تهران وجود دارد که باید با ایمن‌سازی جلوی بسیاری از این خطرات و بحران‌های احتمالی را گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha