طرح جامع گردشگری زیارتی در قم تدوین می‌شود

قم - ایرنا - استاندار قم با اشاره به حضور میلیونی زائران در قم گفت:طرح جامع گردشگری زیارتی در این استان تدوین می‌شود.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س) ، اکبر بهنام‌جو روز سه‌شنبه دردیدار با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت حرم مطهر افزود: در مباحث گردشگری زیارتی طرح جامع مجدد شروع می‌شود و برخی از نقاط مانند بافت فرسوده طرحی آماده شده و ما ضوابط را تغییر می‌دهیم تا مردم شروع به ساخت نمایند.

وی همچنین با بیان اینکه ساخت ۲ هتل پنج ستاره در قم مصوب شده و سرمایه‌گذارهای آن برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند، گفت: یک مدینه الزائر هم توسط عتبه حسینی در قم ساخته می‌شود که دراین رابطه ۱۰هکتار در ورودی قم برای این کار اختصاص یافته‌است.

وی افزود: بحث فرودگاه را به‌شدت پیگیری می‌کنیم و با سرمایه‌گذار به توافق رسیدیم که آن را ما بسازیم و تجاری‌ها توسط سرمایه گذار ساخته شود.

عملیات عمرانی فرودگاه بین‌المللی قم در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۰ در ۲۰ کیلومتری شهر قم از سمت جاده قم - سلفچگان و در فاصله ۱۲۵ کیلومتری فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) آغاز شد.

وی در ادامه با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم که تیمی باسابقه، کاردان و معتقد را در استانداری داشته باشیم، اظهار داشت: اگر قرار باشد در استان مدیری عوض شود باید بهتر از قبلی‌ها باشد؛ زیرا آنان بسترها را فراهم کرده‌اند و باید حرکت روبه‌جلو باشد.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بودجه برای کار فرهنگی وجود دارد گفت: ما در شورای فرهنگ عمومی استان دستگاه‌های فرهنگی را به خط کرده‌ایم تا با برنامه جلو برویم و بودجه‌های فرهنگی که از مرکز به هر ارگان ارائه می‌شود باید تجمیع شود و در یک راستا کار انجام شود.

وی همچنین با بیان اینکه با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی استان قم قرار شد تا در ۲۰۰ مسجد میز مشاوره خانواده داشته باشیم تا مردم جذب مساجد شوند گفت: همه مردم تشنه معارف اهل‌بیت (ع) و کارهای فرهنگی هستند و باید با یک برنامه‌ریزی دقیق بتوانیم روی فرهنگ آنان کار کنیم تا شاهد یک جامعه روبه‌جلو و منسجم باشیم.

بهنام‌جو با بیان اینکه در بحث فضای آموزشی ما ۲۷۰ مدرسه در استان کمبود داریم، گفت: رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور سهم خود را متقبل شده، خیران هم به میدان آمدند و اعتبارات استانی هم مشخص شده و کار را شروع کردیم تا طی چهار سال کمبود فضای آموزشی را جبران کنیم.

وی در خصوص بهبود وضعیت برق نیز افزود: در بحث ناترازی برق برنامه تولید ۱۴۰ مگاوات شروع و زمین و سرمایه‌گذار مشخص و مجوزها صادر شده‌ است؛ ولی برنامه ما تولید بالای یک‌هزار مگاوات می‌باشد تا علاوه بر استان به کشور هم کمک کنیم و این کار شدنی است.

وی اضافه کرد: نگرانی‌هایی نیز در بحث آب استان قم وجود دارد که نیاز به پیگیری دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha