به گزارش روز چهارشنبه ایرنا؛ حجتالاسلاموالمسلمین «حبیبالله غفوری» در دیدار رییس و اعضای شورای مرکزی سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه، دوران اخیر را عصر رسانه نامید و افزود: نظام سلطه ابزار پیشرفت خود و سلطه بر ملتها را رسانه قرار داده و تاکنون نیز در استفاده از آن برای تحقق اهداف توسعهطلبانه و سلطهجویانه خود موفق عمل کرده است.
وی با اشاره به طراحی دقیق ارباب سلطه برای استفاده از رسانه افزود: آنان گمان نمیکردند که کسی در دنیا مقابل آنها بایستد و باور داشتند که با این ابزار، اذهان را کاملاً تسخیر کرده و باورهای پیشین ملتها را به حاشیه میبرد؛ اما پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و گسترش تفکر مقاومت این تصور را برهم زد. اکنون تفکر مقاومت در سراسر دنیا جایگاه خود را یافته است.
حجتالاسلاموالمسلمین غفوری با مروری بر جایگاه رسانه در تاریخ کشور، اظهار کرد: در گذشته مهمترین رسانه، منبر بود و سخنرانان نقش اصلی را در انتقال حقایق به مردم ایفا میکردند و امروز نیز منبر جمعه بهعنوان یک رسانه قدرتمند عمل میکند.
امامجمعه کرمانشاه با اشاره به نقش شهید سید حسن نصرالله و شهید حاج قاسم سلیمانی در چالش با رسانههای نظام سلطه، عنوان کرد: شهید نصرالله با عنصر تبیین و خلق واژههای جدید، نظام سلطه و رسانههای او را به چالش میکشید. حتی سردار دلها که یک فرمانده نظامی ارشد بود، در عرصه تبیین و رسانه بسیار موفق عمل کرد و آثار معنوی و روحی تبیینهای ایشان تا مدتها در جامعه ما مشهود و جبهه دشمن محسوس بود.
وی با بیان اینکه هر انسان مؤمن بسیجی انقلابی، باید خودش یک رسانه باشد؛ افزود: مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) همواره تأکید دارند که به سمت کارهای بزرگ و نشدنی حرکت کنید. انقلاب اسلامی نمونه بارز یک امر نشدنی بود که شدنی شد. پیروزی در دفاع مقدس، پیشرفتهای علمی و فناوری در دوران تحریمها و سایر عرصهها همه مثالهایی از موفقیتهای ملت ایران در تحقق امور به ظاهر نشدنی است.
حجتالاسلاموالمسلمین غفوری نقش جوانان و نوجوانان بسیجی را در عرصه رسانه بسیار مهم دانست و تصریح کرد: باید استعدادهای این نسل را کشف کرده و با آموزش و فراهمسازی بسترهای فعالیت برای آنها، شخصیتهایی برجسته در عرصه رسانه تربیت کنیم. این امر شدنی است و میتواند به موفقیتهای بزرگی منجر شود.
نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه با ذکر این نکته که عرصه خطیر رسانه پرلغزش است، خاطرنشان کرد: از مجموعه بسیج رسانه انتظار میرود که در بحث اخلاق رسانه، در کنار آموزشهای دیگر، کار ویژه انجام دهد؛ زیرا گاهی خبری که صحت و سقم آن بررسی نشده، به همراه تحلیلی نادرست منتشر میشود و اگر کسی تحت تأثیر چنین خبری دچار انحراف شود، بهعنوان دینی شرعی قطعی برای منتشرکننده آن تا قیام قیامت باقی است.
وی همچنین با اشاره به حادثه اخیر آتشسوزی در لسآنجلس و درماندگی رسانههای نظام سلطه در تحلیل آن، عنوان کرد: این حادثه نشان داد که حتی امپراتوری رسانهای سلطه نیز در برخی شرایط عاجز میماند. باید از این تجربیات استفاده کرده و با آمادگی کامل با حوادث احتمالی روبرو شد تا بتوان جامعه را بر اساس امید و نشاط و افق روشن پیشرو هدایت کرد.
نظر شما