آمنه غلام ویسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نظارت بر باشگاه های ورزشی با هماهنگی اماکن و بهداشت در سطح استان به صورت دورهای انجام می شود.
وی افزود: در مورد باشگاههایی که فعالیت غیرمجاز داشته و یا تاسیس آن غیرمجاز باشد، در صورت تایید، اقدام به تعطیلی آنها می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان یادآور شد: نظارت بر فعالیت باشگاههای غیرمجاز امکانپذیر نیست ولی در صورت گزارش فعالیت این باشگاهها، در اولین فرصت ورود و آن را بررسی میکنیم.
غلام ویسی با بیان اینکه باشگاههایی که به صورت غیرقانونی فعالیت دارند از استانداردهای لازم در زمینه تجهیزات برخوردار نیستند، اضافه کرد: شهروندان کردستانی حتماً مجوز فعالیت باشگاه را بررسی و از صاحب باشگاه درخواست کنند تا از بروز آسیبهای جسمانی به آنها جلوگیری شود.
وی گفت: باشگاههای غیر مجاز قطعاً پلمپ خواهد شد؛ چرا که باید بر اساس آیین نامههایی که برای هر رشته ورزشی در نظر گرفته شده، استانداردهای لازم را از نظر فضای فیزیکی، امکانات و تجهیزات به صورت مجزا داشته باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان ادامه داد: هیاتهای ورزشی وظیفه دارند فعالیت باشگاههای غیر مجاز را به اداره کل ورزش و جوانان اطلاع دهند که ورزش و جوانان هم با مکاتبه با اداره نظارت بر اماکن عمومی برای پلمب این واحدها اقدام میکند.
غلام ویسی با بیان اینکه نظارتها و بازرسیهایی که از باشگاهها و اماکن خصوصی ورزشی انجام گرفته است، افزود: مواردی از مصرف مکملهای غیرمجاز مشاهده کردهایم که با جمع آوری مکملهای غیربهداشتی، در مرحله اول به باشگاه تذکر کتبی داده شد و در صورت تکرار تخلف، در مرحله دوم باشگاه پلمب و در مرحله سوم مجوز لغو خواهد شد.
در حال حاضر ۷۳ هزار نفر سازمان یافته، ۵۱ هیات ورزشی استانی و حدود ۲۷۰ هیات شهرستانی در کردستان فعالیت دارند.
نظر شما