فردین راشدی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به لایروبی نشدن اروندرود امکان وارد شناورهای با تناژ بیش از چهار هزار تن به اسکلههای صادراتی پالایشگاه آبادان نیست.
وی افزود:با توجه به وضعیت موجود در اروندرود صادرات گاز مایع با شناورهای یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار تن در حال انجام است و امکان صادرات با شناورهای بزرگتر نیست ولی امکان برای صادرات فرآوردههای مایع نفتی وجود دارد.
راشدی گفت: براساس تصمیم گرفته شده و تشکیل کارگروه فروش فرآوردههای نفتی تمهیداتی در حال فراهم شدن است تا امکان صادرات نفت کوره، وکیوم باتوم و ال سی او و نفتا در اسکله صادراتی پالایشگاه آبادان فراهم شود.
وی افزود:برای تحقق این مهم آماده سازی ۲ اسکله جدید صادرات فرآوردههای نفتی در مجاورت اروندرود در حال انجام است تا یک بندر صادراتی فرآوردههای نفتی در مقیاس کوچک در آبادان داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان افزود: شرکت پالایش نفت آبادان به طور متوسط ۲۷ میلیون لیتر نفتگاز و بیش از ۲۴ میلیون لیتر بنزین کشور را تامین میکند.
وی به آغاز عملیات اجرایی بخش دوم فاز ۲ پالایشگاه آبادان اشاره کرد و گفت: منابع مالی عملیاتی شدن بخش دوم پالایشگاه آبادان که شامل هفت واحد فرآیندی است، توسط پالایش و پخش در حال پشتیبانی است و عملیات شمع کوبی نیز آغاز شده و پیشبینی میشود ظرف ۳۵ تا ۴۰ ماه در سرویس تولید قرار بگیرد.
پالایشگاه نفت آبادان یکی از بزرگترین پالایشگاههای ایران است که فرآوردههایی همچون گاز مایع، بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، سوخت جت، نفت کوره، انواع روغن موتور پایه، انواع قیر، انواع حلال های نفتی، گوگرد و نفتای (خوراک آروماتیک پتروشیمی بندرامام) تولید میکند.
نظر شما