حمید علیرضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد ۲ نفر زن و مابقی مرد بوده اند که توسط گشت اجراییات شهرداری شناسایی و پس از هماهنگی با نیروی انتظامی به اردوگاهی در شهر اراک منتقل شده اند.
وی افزود: نیروی انتظامی مسوول اصلی جمع آوری اتباع غیر ایرانی است، اما طی تفاهم نامه شهرداری با این نهاد، اتباعی که در کارگاه ها، فعالیت های عمرانی و ساختمان های در حال احداث شهری مشغول هستند، شناسایی و جمع آوری می شوند.
معاون شهردار خرم آباد با اشاره به هزینه بر بودن انتقال این اتباع غیرمجاز تصریح کرد: حضور این اتباع به صورت غیرقانونی علاوه بر اینکه معضلات و چالش های فرهنگی و اجتماعی بسیاری را برای شهروندان ایجاد می کند، باعث از دست رفتن فرصت های شغلی برای بیکاران استان می شود.
به گزارش ایرنا، اکنون آمار دقیقی از تعداد اتباع خارجی مقیم در ایران وجود ندارد، اما تعداد بسیار زیادی از اتباع خارجی به طور غیرقانونی و بدون داشتن مجوز اقامت وارد کشور و بدون توجه به ضوابط جمهوری اسلامی مقیم ایران شده اند و به فعالیتهای اقتصادی مشغول هستند.
برخی آمارهای موجود از مرکز آمار ایران حاکی از آن است که بیش از ۹۷ درصد مهاجران رسمی در مهاجرت به ایران طی سال ۱۴۰۲ مربوط به مهاجران افغانستانی است.
اتباع خارجی افغانستانی مقیم ایران با تابعیت افغانستان وارد بازار کار ایران شدهاند و سهم بالایی نیز تا چند سال آینده به جمعیت موجود در بازار کار اضافه میکنند که این موضوع میتواند بر بازار کار و اشتغال کشور تاثیری جدی داشته باشد.
نظر شما