به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدجواد کولیوند عصر چهارشنبه در دومین سفر خود به گرمسار در بین فعالان سیاسی و اجتماعی این شهرستان حضور یافت که در ادامه به گزارش درخواست فعالان از استاندار پرداخته شد.
فعال سیاسی گرمساری در این نشست گفت: اگر بخواهیم وضعیت جامعه بهبود یابد فکر و اندیشه باید اصلاح شود.
حجتالاسلام حسن همتی ادامه داد: بازنگری در قوانین و اصلاح افکار برای پیشرفت ضروری است.
وی بیان کرد: راهی جز گفت و گو و وفاق در جامعه وجود ندارد، برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری نمادی از آگاهی و همراهی با سلیقهها و نظر مردم است، وفاق دولت چهاردهم وفاق بین همه اندیشههای موجود در کشور است.
حجت الاسلام همتی تاکید کرد: مردم به امید تغییر و عدالت در امور کشور پای صندوق رای آمدند و به دکتر مسعود پزشکیان رای دادند.
حجتالاسلام همتی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: جذب حداکثری افراد در نظام جمهوری اسلامی ایران مورد توجه باشد.
به گفته وی، تقویت مشارکت مردمی لازمه موفقیت و پیشرفت است و باید روحیه انتقادپذیری در جامعه تقویت شود، هر فرد در نظام جمهوری اسلامی ایران حق رای و نظر دارد.
رسانه رکن چهارم دموکراسی
عضو خانه مطبوعات گرمسار بیان کرد: رسانه رکن چهارم دموکراسی و پل ارتباطی بین مردم و مسوولان است.
حسن آخوندی ادامه داد: تمرکزگرایی از مشکلات مهم در مسیر توسعه استان سمنان است و امید میرود راهبرد تمرکززدایی در این استان به منصه ظهور برسد.
وی بیان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی کمتر به برگزاری نشست خبری در شهرستان گرمسار اقدام میکنند، انتظار میرود این روند اصلاح شود.
فعالان اجتماعی و سیاسی در این نشست اذعان داشتند بیش از ۵۰ درصد واحدهای صنعتی استان در غرب مستقر است و تمام آلودگی هوا و منابع آبی برای مردم این مناطق است، اما سهم این منطقه از محل مالیات بر ارزش افزوده ناچیز است.
آنان از ضعف در خدمات بهداشتی و درمانی گلایه کردند و خواستار ارتقای کیفیت خدمات شدند.
تقویت مشارکت مردمی لازمه رفع مشکلات
فعالان سیاسی و اجتماعی گرمسار گفتند که رفع مشکل کمآبی، تقویت مشارکت مردمی و فعال کردن لایه میانی برای قانونمند شدن گفتمانها و مطالبهگری بحق در کنار انتصاب مدیران توانمند و بومی از جمله انتظارات است.
آنان تاکید داشتند انتظار میرود دستکم هر ماه یک معاون استاندار سمنان برای بررسی وضعیت به شهرستانها سفر کند.
فعالان سیاسی و اجتماعی گرمسار از ضعف زیرساخت فرهنگی از جمله نداشتن سالن همایش مناسب گلایه کردند و خواستار تقویت زیرساختها شدند.
آنان بر رفع تنش آبی و حل مشکلات در بخش کشاورزی و پیگیری تخصیص حقابه حبلهرود و استیفای حقوق پایمال شده این قشر از جامعه و پیشگیری از تنش اجتماعی و فرصتسوزی تاکید کردند.
شهرستان گرمسار در غرب استان سمنان و در شرق پایتخت واقع شده است و بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ این شهرستان ۷۷ هزار و ۴۲۱ نفر جمعیت شامل ۶۲ هزار و ۱۹۰ جمعیت شهری و ۱۵ هزار و ۲۳۱ جمعیت روستایی دارد.
حدود نیمی از صنعت استان سمنان در گرمسار و سه شهرک صنعتی بزرگ این شهرستان استقرار دارد. گرمسار به دلیل وجود حبلهرود تنها رودخانه دائمی استان سمنان، از کشاورزی و دامپروری مطلوبی برخوردار است.
تنوع اقلیمی و وجود آثار تاریخی ثبت ملی مانند سنگفرش جاده ابریشم و کاروانسرای قصر بهرام، نشان از جایگاه و قدمت تاریخی گرمسار دارد.
بخش مهمی از پارک ملی کویر نیز در جنوب شهرستان گرمسار واقع شده که گونههای متنوع گیاهی و جانوری مهم در خطر انقراض در این منطقه زیست میکنند.
نظر شما