۲ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۳۵
کد خبرنگار: 1022
کد خبر: 85723950
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

شرکت مشاوره کشاورزی گلستان چگونه برگزیده کشوری شد؟
زراعت سیب زمینی در گلستان

گرگان- ایرنا- برگزیده ملی فعال کشاورزی گلستان گفت: راه‌اندازی و موفقیت شرکت خدمات مشاوره‌ای فنی مهندسی کشاورزی، حاصل تجربه ۵۵ سال کار خانوادگی در این بخش است.

سیدهامان هاشمی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این شرکت پیشگامان کشت پایدار کشاورزی در گلستان سال ۸۶ راه‌اندازی شد و فعالیت‌های آن در ۲ سال گذشته گسترش یافت.

وی ادامه داد: هدف از راه‌اندازی این شرکت که برای نخستین بار در بخش زنجیره کشاورزی فعال شده، افزایش درآمد و ایجاد ارزش افزوده پایدار در بخش کشاورزی با بالا بردن ضریب نفوذ کشاورزی میان بهره‌برداران و مشارکت بیشتر در پایداری امنیت غذایی کشور و گسترش خدمات مشاوره‌ای فنی مهندسی بخش کشاورزی با نگاه ملی است.

هاشمی گفت: در ۲ سال گذشته گلستان خدمات مشاوره‌ای فنی مهندسی کشاورزی مانند راه‌اندازی مراکز تخصصی پنبه، خدمات تخصصی برای سیب زمینی‌کاران با همراهی انجمن سیب زمینی‌کاران ایران، راه‌اندازی دفتر تولید محصول سالم کشاورزی و کمک به فعالیت نخستین مرکز ارایه خدمات بخش باغبانی و گلخانه به صورت متمرکز و به شرکت های تخصصی ارائه شد.

وی یادآور شد: این شرکت از لحظه اقدام به کشت تا پایان برداشت محصول در کنار بهره‌برداران برای ارائه خدمات مشاوره‌ای فنی و مهندسی کشاورزی فعالیت دارد چون تداوم تولید پایدار کشاورزی نیازمند یکسان‌سازی خدمات این بخش است.

شرکت مشاوره کشاورزی گلستان چگونه برگزیده کشوری شد؟

برگزیده ملی کشاورزی گلستان با تاکید بر آسان سازی ارائه مجوزهای فعالیت برای متقاضیان کشاورزی در استان توسط دستگاه‌های مرتبط، افزود: برای دریافت مجوز فعالیت توسط دستگاه‌های مرتبط استانی، سختگیری اداری صورت می‌گیرد.

مشارکت در توسعه کشاورزی گلستان

وی که رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان است، خاطرنشان کرد: گلستان در بخش ایجاد درآمد ساکنانش جزو استان های محروم کشور به شمار می‌رود و باید با همراهی مدیران دستگاه‌های استانی از ظرفیت بکر بخش کشاورزی استان در تولید ثروت استفاده بهینه شود.

هاشمی گفت: همچنین وجود مراکز آموزش عالی تخصصی کشاورزی، تربیت نیروی انسانی متخصص دانشگاهی در بخش کشاورزی و فعالیت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، از ظرفیت‌های بسیار با ارزش حوزه دانشگاهی در این استان شمالی است که می‌توان این ظرفیت را از طریق ارایه خدمات مشاوره ای فنی مهندسی کشاورزی برای افزایش بهره‌وری و اشتغالزایی و ایجاد ارزش افزوده گسترش داد.

شنبه این هفته در مراسمی با حضور رییس‌جمهور از ۱۴۶ کشاورز پیشرو، نمونه و اثرگذار بخش‌های مختلف کشاورزی سراسر کشور از جمله سیدهامان هاشمی به عنوان فعال کشاورزی استان گلستان قدردانی شد.

در استان گلستان که اقتصاد اصلی آن بر پایه کشاورزی استوار است، سالانه حدود پنج میلیون تُن انواع محصول در شرایط عادی و به دور از خشکسالی تولید می‌شود که شامل تولیدات زراعی،دامی، باغی،جنگل و مرتع و صید و ماهیان پرورشی است.

گلستان با نقش آفرینی در تولید ۱۵ محصول کشاورزی و کسب جایگاه اول تا چهارم کشوری از جمله قطب‌های کشاورزی به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha