۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۰۸
کد خبرنگار: 905
کد خبر: 85725073
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تداوم آلودگی هوا و وقوع مه صبحگاهی تا اواخر هفته در خوزستان

اهواز - ایرنا - مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: افزایش غلظت آلاینده‌ها و وقوع مه صبحگاهی و شامگاهی در برخی نقاط استان تا پنجشنبه هفته جاری پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری روز دوشنبه بیان کرد: براساس آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی، طی امروز و فردا احتمال رگبارهای پراکنده باران و رعدوبرق در مناطق شرقی، شمال شرقی و شمالی و همچنین بارش برف در ارتفاعات استان مورد انتظار است.

وی با اشاره به اینکه در سایر مناطق تا پنجشنبه جو آرام و پایداری برقرار است افزود: بنابراین افزایش غلظت آلاینده ها و غبار صبحگاهی در شهرهای پرجمعیت و صنعتی استان مورد انتظار است و وقوع پدیده مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در اغلب مناطق استان به ویژه نواحی کوهستانی و راه های مواصلاتی تا مرکز استان منجر به کاهش دید افقی می شود.

سبزه زاری ادامه داد: همچنین تا فردا سه شنبه، یخزدگی سطح زمین در مناطق مرتفع شمال شرقی و شرقی دور از انتظار نیست.

مدیر کل هواشناسی خوزستان اضافه کرد: در شبانه روز گذشته شادگان با دمای ۲۰.۴ و ایذه ۱.۵- درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۱۹.۹ و حداقل ۴.۵ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha