به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن نوری در نشست ارتباط تصویری و مشترک با شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران که در قائمشهر برگزار شد، افزود: بازنشستگان از اقشار زحمتکش جامعه هستند که در این دوران کهولت و سالمندی میبایست از حمایت های لازم برخوردار شوند تا دغدغه های آنها برطرف شود.
وی ادامه داد: همچنین باید در حل مشکلات مردم، بهویژه مسائل کارگری، مداخله بهموقع صورت گیرد و برای هر شهرستان یک طرح خاص در نظر گرفته شود که مردم از آن اطلاع داشته باشند.
دستیار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور استان ها گفت: پاسخگویی به مکاتبات نمایندگان و پیگیری مشکلات مردم در سفرهای مدیران شورای هماهنگی به شهرستانها باید بهصورت سریع و مناسب انجام شود تا مردم از حضور مدیران بهرهمند شوند.
وی به بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود برای گسترش مهارت آموزی اشاره و تصریح کرد: هدف از این اقدام، استفاده از خرد جمعی و نظرات سازنده برای بهبود وضعیت استانها است تا توانمندی نیروی کار در استانها افزایش یابد.
نوری همچنین به نظارت مستمر و پویا بر سلامت اداری در سطح کشور اشاره کرد و گفت: سلامت اداری در سراسر کشور بهطور مستمر رصد میشود تا هر گونه انحراف یا تخلف بهموقع شناسایی و اصلاح گردد.
وی به اهمیت ارتباط مؤثر و سازنده با نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: پاسخگویی به مکاتبات نمایندگان و پیگیری مشکلات مردم در سفرهای مدیران شورای هماهنگی به شهرستانها باید بهصورت سریع و مناسب انجام شود تا مردم از حضور مدیران بهرهمند شوند.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران نیز در این جلسه از زیرپوشش قرار داشتن۷۰ درصد جمعیت استان از خدمات درمانی تامین اجتماعی گفت که در حال حاضر ۲ هزار و ۵۸۳ نفر شامل کادر درمانی و پشتیبانی در زیرمجموعه این مدیریت در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که خدمات متنوعی را به مردم ارائه میدهند.
محمد درویش افزود: در بخش درمان مستقیم، پنج بیمارستان با ۵۰۹ تخت فعال و ۱۴ درمانگاه درمان سرپایی در سطح استان به ارائه خدمات به بیمهشدگان تأمین اجتماعی میپردازند.
وی ادامه داد: علاوه بر خرید خدمات درمانی از ۲ هزار و ۵۴۸ مرکز طرف قرارداد در حوزه معاونت خرید راهبردی، خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی مانند جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق قلبی، سنگشکن، آزمایشگاهها و خدمات تصویربرداری همچون ام آر آی و سی تی اسکن نیز در مراکز ملکی این استان ارائه میشود.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران اظهار داشت: سالانه حدود ۴۰ هزار مورد بستری و پنج میلیون مراجعه سرپایی در مراکز ملکی هستند و همچنین بیش از ۴۹۰ هزار مورد بستری و بیش از ۱۴ میلیون مراجعه سرپایی در مراکز طرف قرارداد را پوشش میدهند.
مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران، ۷۹۱ طرح مشاغل خانگی در استان برای هزار و ۲۱۹ نفر شغل ایجاد کرده است.
علی باقری افزود: امسال تاکنون ۷۷ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان اعتبار برای ایجاد این تعداد اشتغال هزینه شده است.
نظر شما