مسابقات بومی و محلی جورابین در اشنویه آغاز شد

مهاباد- ایرنا- مسابقات بومی و محلی جورابین به مناسبت دهه مبارک فجر با شرکت ۱۳۰ تیم از شهرهای جنوب آذربایجان غربی به میزبانی اشنویه آغاز شد.

رییس اداره ورزش و جوانان اشنویه شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: مسابقات بومی و محلی "جورابین" به مدت ۱۲ روز و با حضور ببش از ۵۰۰ علاقمند به این بازی در قالب ۱۳۰ تیم برگزار می شود.

لقمان کیانی بیان کرد: در این مسابقات تیم‌های شرکت کننده از شهرستان‌های اشنویه، پیرانشهر، مهاباد، نقده، بوکان، ارومیه و سردشت در حال رقابت هستند.

وی اضافه کرد: در پایان رقابت‌ها از افراد و تیم برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.

بازی جورابین یکی از محبوبترین بازی های بومی فصول پاییز و زمستان در مناطق کردنشین به ویژه در مناطق روستایی است.

در این بازی ۲ تیم حضور دارند که به ترتیب نوعی گوی چوبین به نام مازوج را در داخل ۲ ردیف از جوراب های مخصوص محلی پنهان می کنند که تیم مقابل باید آن را پیدا کند.

تیم ها با پیدا کردن مازوج امتیاز کسب می کنند و تیمی که بتواند امتیاز خود را با عدد ۱۵۰ برساند به عنوان برنده بازی معرفی می شود، اگر امتیاز تیم ها نزدیک به هم باشد، بازی به دور دوم کشیده می شود.

تیمی که بتواند در ۲ مرحله بیشترین امتیاز را کسب کند تیم برتر خواهد بود و در صورت تساوی امتیازها، تیم برنده در دور سوم بازی مشخص می شود.

سرعت عمل و تمرکز حواس در این بازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha