زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان در مسیر توسعه؛ تنها استان کشور با پنج فرودگاه

زاهدان - ایرنا - معاون هماهنگ کننده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های گسترده‌ در سیستان و بلوچستان همچون راه‌آهن زاهدان به چابهار، کارخانجات متنوع و راه، گفت: این استان، تنها استانی است که پنج فرودگاه دارد.

سردار علی خلیلی آبادی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان استعدادها و ظرفیت‌های بالایی دارد و با امنیتی که در سطح استان ایجاد شده، گستردگی، نزدیکی به آب‌های جهانی و جمعیت جوانی که در این منطقه وجود دارد، ظرفیت برای کار کردن و سرمایه گذاری ایجاد شده و اقدامات خوبی نیز در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طرح راه‌آهن سیستان و بلوچستان یک پروژه عظیم است، ادامه داد: راه‌آهن‌ها و زیرساخت‌های راه در کشورهای مختلف یک شاخص توسعه‌یافتگی محسوب می‌شود که در این استان نیز در حال اجراست.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بیان کرد: در سیستان و بلوچستان اقدامات خوبی در حال انجام است، کارخانه‌ها، طرح‌های بزرگ و اسکله‌ها نه تنها زمینه ساز پیشرفت این استان هستند بلکه برای کشور و حتی منطقه مفید خواهند بود.

گامی در مسیر شفاف سازی؛ بازدید ائمه جمعه از طرح‌های بزرگ

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه همه ائمه جمعه و جماعت سیستان و بلوچستان تقاضا داشتند که از وضعیت استان مطلع باشند، زمینه بازدید آنها از طرح‌های توسعه‌ای و عظیم منطقه توسط قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه فراهم خواهد شد.

سردار خلیلی آبادی با اشاره به مشارکت مردم در طرح‌های عمرانی، گفت: مسوولان در قرارگاه قدس زمینه بازدید علما و ائمه جمعه را از طرح‌های توسعه‌ای سیستان و بلوچستان فراهم خواهند کرد و تمام توان را به کار می‌گیریم تا این اقدامات برای مردم از زبان علما و ائمه جمعه بازگو شود تا در جریان روند پیشرفت استان قرار گیرند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha