بیمارستان قلب تنکابن به پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

نوشهر_ایرنا_رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه بیمارستان فوق تخصصی قلب تنکابن برای راه‌اندازی کامل به پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، گفت: در صورت راه‌اندازی بخشی از این بیمارستان باید حدود ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به‌ویژه نیروی انسانی هم تامین و جذب شود.

به گزارش ایرنا، محمدصادق رضایی روز چهارشنبه در نشست پیرامون بررسی آخرین اقدامات برای بهره‌برداری از بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی تنکابن افزود : فارغ از تجهیزات و میزان اعتباری که از سوی هیات امنای ارزی تامین می‌شود، این بیمارستان برای افتتاح کامل به مقدار اعتبار یادشده نیاز دارد، اگر هم بخواهیم آن را طبق تصمیم‌های گرفته شده، به صورت گام به گام با ۵۰ تا ۶۰ تخت راه‌اندازی کنیم، باز هم به حدود ۲ هزار میلیارد ریال اعتباز نیاز است.

وی، تامین نیروی انسانی فنی و کادر پرستاری را از دیگر نیازمندی‌های این زیرساخت درمانی برشمرد و توضیح داد: از سوی دیگر این زیرساخت فوق تخصصی قلب و عروق برای راه‌اندازی کامل به ۴۰۰ نیرو انسانی نیاز دارد و برای افتتاح بخشی از بیمارستان نیز ۱۶۰ نیرو نیاز است که در زمان حاضر ۱۳ پرستار جذب شده است.

این مقام مسوول با بیان این که ۸۴ نیروی اداری جذب و مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: این درحالی است که بیمارستان برای خدمات‌دهی به تاسیسات آزمایشگاه، نیروی رادیولوژی، اورژانس، امحای زباله نیاز دارد، همه این تجهیزات اجباری است و به طور حتم باید تامین شود تا بتوان از آن بهره‌برداری کرد.

رضایی با اشاره به تامین این میزان اعتبار از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با توجه به میزان بدهی بالای این نهاد، تامین این میزان اعتبار از منابع دانشگاه امکان‌پذیر نیست و باید از منابع ملی یا دیگر منابع تامین شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان این که این دانشگاه تعهدات خود پیرامون این بیمارستان را تا به امروز عملیاتی کرده و در ادامه هم پای کار است، تصریح کرد: تعهدات دیگر اگر منابع تامین شود آن را هم انجام خواهیم داد ...

بیمارستان قلب تنکابن به پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

فرماندار تنکابن هم در این نشست با اشاره به اینکه سه راه دسترسی برای این بیمارستان تمهید شده است، افزود: کل مسیر سیل بند اجرا شده و ۱۸۰ متر باقی مانده است، در بحث انشعابات و برق نیاز به تقویت داشت که انجام شد، برق مسیر تقویت شده و برای آب چاه در بیمارستان حفر شد.

حکمت داجلیری با بیان اینکه تنکابن جمعیت ۱۸۰ هزار نفر در کنار ۶ شهرستان دیگر از نعمت بیمارستانی که بتواند بیماران قلبی را درمان کند، محروم است، اظهارکرد : بهره برداری از این بیمارستان در زمره ضرورت های حیاتی این منطقه بشمار می رود.

وی با اشاره به ترافیک و سرعت گیرهای دست و پاگیر مازندران، خاطرنشان کرد : با وجود این موانع، تصور کنید که برای اعزام بیمار قلبی به مرکز استان چه مخاطراتی برای بیماران قلبی وجود دارد.

نماینده عالی دولت در تنکابن افزود: برای بیمارستان سه راه دسترسی ایجاد شده که در دست احداث بوده و مراحل پایانی ساخت را می گذرانند.

این مقام مسوول اضافه کرد : این پروژه در زمینه انشعابات برق، آب و گاز مشکلی نداشته و زیرساخت آنها فراهم شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha