امام جمعه گلپایگان: ترور اشخاص انقلابی کشور، نشانه استیصال دشمن است

گلپایگان-ایرنا- امام جمعه گلپایگان گفت: دشمنان اسلام در طول عمر ۴۵ ساله انقلاب اسلامی، همواره دست به ترور اشخاص مومن و انقلابی کشورمان زده‌اند که نشانه درماندگی و استیصال آنهاست.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی کرامتی در خطبه های این هفته نماز جمعه گلپایگان افزود: دشمنان اسلام از آغاز انقلاب تاکنون برای ضربه زدن به نظام مردمی جمهوری اسلامی پیوسته کوشیده‌اند و بدلیل ناکامی در رسیدن به اهداف شوم و پوچ خود، تصمیم به عمل جنایتکارانه ترور اشخاص مومن و انقلابی ما گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: اما آنها هنوز به این درک و فهم نرسیده اند که انقلاب اسلامی ایران یک «مکتب» است و قائل به اشخاص نیست و این اعمال ضد بشری هم هیچگاه موجب توقف و پیشرفت این انقلاب نخواهد شد.

وی با تسلیت به مناسبت شهادت حجج الاسلام علی رازینی و محمد مقیسه و محکوم کردن این عمل تروریستی تصریح کرد: این اشخاص از قضات برجسته و شریف کشور بودند که با ایستادگی شجاعانه خود در مقابل جریان‌های ضدانقلاب و باندهای فساد، خدمات ارزنده ای به نظام ارائه دادند که در نهایت با اقدام کورکورانه دشمن به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

خطیب جمعه گلپایگان همچنین با اشاره به مطرح شدن موضوع مذاکره با آمریکا خاطرنشان کرد: مسوولان ارشد کشور باید در گفتار و رفتار خود در برابر طرف مقابل بسیار دقت کنند و از رهنمودهای مقام معظم رهبری و تجارب دیگران و اتکا به توانمندی هایی که در طول این ۴۵ سال توسط متخصصان داخلی بدست آمده است در این مسیر استفاده کنند تا موجب عقب افتادن کشور از اجرای برنامه های مشخص شده در مسیر توسعه نشوند.

وی خاطرنشان کرد: دست آمریکا بعد از پیروزی انقلاب از رسیدن به منافع ملی کشورمان قطع شد و دلیل اصلی دشمنی آنها با نظام مقدس اسلامی نیز همین است، لذا مسوولان ما هیچگاه نباید انتظار صداقت را در گفتار و عمل آمریکا داشته باشند کمااینکه در طول این سال ها نیز بارها شاهد زیرپا گذاشتن تعهدات ایالات متحده از جمله در مذاکرات قبلی با جمهوری اسلامی ایران بوده‌ایم.

شهرستان گلپایگان در ۱۷۵ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha