ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان بهزیستی مازندران به کجا رسید؟

ساری - ایرنا - مدیرکل بهزیستی مازندران، شمار اشتغال ثبت شده در سامانه رصد این استان از ابتدای امسال تاکنون را ۲ هزار و ۵۲۶ شغل ذکر کرد و گفت: در مجموع ۸۴.۲ درصد از مجموع تعهدات ایجاد اشتغال مددجویان زیرپوشش محقق شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فریبا بریمانی روز دوشنبه در نشست تخصصی آموزشی کارشناسان حوزه اشتغال و تسهیل‌گران شغلی بهزیستی مازندران که با حضور معاون کارآفرینی و اشتغال سازمان بهزیستی کشور در ساری برگزار شد، در سخنانی میزان تعهد این نهاد برای ایجاد اشتغال مددجویان زیروشش در طی امسال را سه هزار شغل ذکرکرد و افزود: از مجموع اشتغال ایجاد شده تاکنون، ۱۶۶ نفر دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم تا دکتری هستند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین و زیربنایی‌ترین مسائل در بهزیستی بحث توسعه و توانمندسازی شغلی مددجویان است، اظهار کرد: ایجاد اشتغال پایدار برای گروه‌های هدف از جمله افراد دارای معلولیت، آسیب دیدگان اجتماعی، بهبود یافتگان از اعتیاد، بانوان سرپرست خانوار و سایران که دارای نیازهای ویژه هستند، از رویکردهای مهم سازمان بهزیستی کشور و از جمله مازندران است.

وی خاطرنشان کرد: مراحل توانمند سازی برای مددجویان زیرپوشش بهزیستی، باید گام به گام اجرا شود تا به سطح مطلوب و پایدار برسد و برای تحقق این مهم باید از تمام امکانات و ظرفیت های موجود به شکل مطلوب استفاده کرد.

ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان بهزیستی مازندران به کجا رسید؟
فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران

مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه این سازمان به عنوان تسهیل‌گر، زمینه‌ها و بسترهای آماده سازی شغلی را برای مددجویان زیرپوشش فراهم می‌کند، تصریح کرد: برای توانمندسازی اقتصادی گروه هدف ابتدا باید توانمندسازی روانی، جسمانی و اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

بریمانی ادامه داد: مددکار باید با توجه به نقاط قوت خانواده، برنامه کمکی را تدوین و اجرایی کند تا بتواند به اهداف از پیش تعیین شده دست یابد.

بهزیستی مازندران ۱۶۲ هزار خانوار با ۳۶۰ هزار نفر جمعیت را زیرپوشش دارد.

بهزیستی مازندران ۶۲ هزار معلول را زیرپوشش دارد و معلولان جسمی حرکتی با ۲۷ هزار نفر بیشترین تعداد معلولان زیر پوشش این نهاد حمایتی در استان را به خود اختصاص داده اند، این نهاد همچنین ۱۳ هزار معلول کم توان ذهنی، بیش از هفت هزار معلول نابینا و هفت هزار و ۴۳۰ معلول ناشنوا و کم شنوا، ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار روانی مزمن و ۷۳۰ معلول صوت و گفتاری را در مازندران زیرپوشش دارد.

مدیرکل بهزیستی استان افزود: گروه هدف باید به این باور برسند که می توانند تامین معاش اقتصادی داشته باشند.

وی بهره برداری از امکانات دولتی و غیر دولتی برای رسیدن به اهداف سازمان را ضروری برشمرد و عنوان کرد: با شناسایی امکانات محیطی و علاقمندی فرد، آماده سازی شغلی انجام می شود.

مدیرکل بهزیستی مازندران در پایان از تحقق بیش از ۸۰ درصدی تعهد اشتغال در سالجاری خبرداد و تصریح کرد: با استمرار پیگیری ها به نتایج مطلوب دست می یابیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha